Ves al contingut principal

El CAP de Blanes (segona part)

Segona part publicada avui pel Diari de Girona sobre l'accessibilitat del CAP-2 de Blanes. Tot plegat sembla que s'arreglarà i quedarà bé. Enganxo aquí la notícia també, com a continuació de la que vaig posar ahir.

Un dia després de la inauguració oficial, MIFAS va assegurar que l'Ajuntament de Blanes s'ha compromès a posar una plaça d'aparcament per a minusvàlids davant l'entrada del nou CAP. Aquesta notícia és molt satisfactòria, va explicar Julio Merino, president de l'associació MIFAS de Blanes ja que tal i com va denunciar abans d'ahir Merino, l'única plaça de pàrquing que hi ha fins ara està davant l'entrada del centre de salut mental del nou CAP.

Celestino Lillo, regidor de Serveis Municipals de l'Ajuntament de Blanes va explicar que no hi ha cap inconvenient en posar una plaça més d'aparcament i va avançar, que podria ser que fins i tot n'hi haguessin dues per a disminuïts. En concret, tal i com requerien des de MIFAS Blanes, estarà situada davant l'entrada principal del nou CAP, on ara hi ha els contenidors d'escombraries. Lillo va explicar que ja ha donat ordres a la policia local i que un cop s'hagin tren els contenidors, es procedirà a la pintada de les noves places d'aparcament.

Per la seva banda, des del Departament de Salut van aclarir que si bé és cert que hi ha aquest aparcament davant d'una entrada, que no és la principal del CAP, no hi ha cap problema perquè les persones amb problemes de mobilitat entrin per allà i no hagin de fer la pujada per entrar per l'accés principal. A més, van suggerir que tot aquell que tingui problemes de mobilitat, per l'accés del centre de Salut Mental es pot arribar a un ascensor que poden utilitzar tots aquells qui vulguin accedir a les diferents plantes del centre.

Per altra banda, Merino va recordar que a més a la plaça d'aparcament actual tenen problemes per poder obrir la porta del cotxe, ja que el senyal de trànsit no està ben col·local. Lillo va explicar que aquest tema l'ha traslladat als serveis locals i que el mouran de lloc.

Finalment, el delegat de MIFAS a Blanes va explicar que estan molt contents pel que fa a l'interior del nou Centre d'Atenció Primària de Blanes ja que no hi ha problemes de barreres arquitectòniques i va expressar la seva satisfacció perquè el consistori està solucionant les coses de forma tan ràpida.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Campiones del Món

Foto de la Ruth Vela i Esther García, propietàries i màximes responsables del Ruth Vela Gym de Girona, però també Campiones del Món de Kangoo-Jump. El títol el tenen des d'ahir diumenge, on varen participar amb altres cinc gironines en el Mundial d'aquesta modalitat. Varen competir amb més de 20 equips de diferents països i res, varen guanyar perquè senzillament són les que més emocionaren al públic i als membres del jurat. L'esdeveniment va tenir lloc a Madrid aquest passat cap de setmana. 
Vaig ser testimoni de les primeres passes que la Ruth va fer per composar la representació que varen fer-hi. En qüestió de dies la Ruth va anar cosint una coreografia que va acabar sent molt impactant i contundent. Avui he anat al Gym i han posat per aquesta fotografia. Són excepcionals i els resultats equivalen a l'esforç i la il·lusió que hi han posat. El premi és més que merescut, i res, aquí les teniu.

La incompetència absoluta

RENFE és una empresa que està formada bàsicament per un grapat d'incompetents. És una afirmació forta i greu, però a aquestes alçades de la nostra història ja podem confirmar-ho del tot. Un exemple més, el d'avui que explica l'edició local del diari EL PUNT. Es veu que una classe d'Hostalric volien fer una excursió a Girona i una de les alumnes va en cadira de rodes elèctrica. RENFE diu i diu, i al final no diu res. És problema dels usuaris. Més de 100 anys d'història no garantitzen en cap moment la mobilitat d'una part important de la població d'aquest país. El cas que explica el diari és un cas més, dels molts que diàriament es viuen. Gent en cadires o problemes greus de mobilitat que la RENFE els immovilitza encara més. Una empresa pública, de l'estat, o sigui que de tots els contribuents d'aquesta Espanya nostra. 
Mai han tingut cap interès en resoldre els problemes d'accessibilitat. Només han resolt determinats problemes a base de la presi…

Dimarts a les sis

Silenci de Puigdemont. Entrarà en escena el proper dimarts a les sis de la tarda. Hi haurà compareixença del President al Ple del Parlament i em penso que serà líder d'audiència. Estem pendents de que el President tingui el seu gran moment, però no sabem que dirà. Hi ha una part del país que vol que proclami la independència, i l'altra part té pànic de que la declari. Coneixent a Puigdemont crec que no farà ni una cosa ni l'altra. Sortirà per dir que ha guanyat, però que no hi haurà entrega de medalles. Suposo que està buscant la manera de sortir de l'etzuc dignament. Estarem pendents d'ell, lògicament. Assumeixo que l'home deu estar vivint moments complicats. No obstant això, la resta dels habitants d'aquest país tampoc ho estem vivint amb massa alegria. Suposem que de tot això en serà conscient.
En aquests moments la qüestió catalana està en el seu màxim punt d'ebullició i no sabem com treure les olles del foc. Podem cremar-nos o sortir escaldats, to…