Ves al contingut principal

MIFAS-Válida & UNES-Barça, avui a Fontajau
Tres moments del partit d'avui entre el MIFAS-Válida i l'UNES Barça, és a dir Girona i Sant Feliu de Llobregat, dos dels clubs més antics i importants de Catalunya. Avui s'han pogut veure en el Pavelló d'Esports de Girona-Fontajau i el resultat ha estat 30 a 78. Ara queda pendent si s'enceta la Lliga Catalana de Bàsquet en cadira de rodes i a veure si aquesta podrà veure's a Girona. Sembla que no hi ha calendaris i tot això és perquè hi ha una gran absència de patrocinadors a part de que la situació econòmica dels clubs està molt tocada. 

L'empresa gironina Válida Sin Barreras ha patrocinat l'equip gironí aquesta temporada i precisament avui ha fet en el mateix lloc una demostració dels nous segway preparats per a gent amb discapacitat física. Hem quedat amb l'empresa que s'ha de fer una demostració més a peu de carrer, ramblejar-hi una mica, veure com aquestes màquines poden superar alguns obstacles i fer poder-hi passejar pel barri vell de Girona que és un dels llocs que cal aprofitar-ho per veure'l. 

Més enllà de tot això, l'equip gironí ha estat bé, especialment en els darrers quarts del partit, en un any que els resultats no han acompanyat l'esforç fet per part dels membres de l'esquadra gironina. Segur que els veurem a Fontajau en moments que els resultats seran millors. Les fotografies que penjo estan fetes amb el mòbil i per tant belluguen una mica, però aprofito aquí per dir que aquest esport té una gran bellesa plàstica i estaria molt bé que molta gent ho pogués comprovar. 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

La Carme de Can Biel

La Carme Sau ens va deixar el passat diumenge a l'edat de 103 anys. Era la dona més gran de les Planes d'Hostoles i un exemple a seguir per a tots. La Carme tenia una filla amb discapacitat i estic convençut que aquest era el motiu pel qual no es podia morir. Fa uns mesos la seva filla ens va deixar i ara la Carme ha pogut marxar tranquil·la. La Carme era una dona estimada, reconeguda i especial. Admirada per tot el poble, va ser una dona vinculada a la vida social de la població, però era una dona valenta perquè durant molts anys, gairebé tota la vida, va ser la mare d'una persona discapacitada a la que va dedicar tot l'amor i la màxima atenció. Conec altres casos semblants, els pares no es poden morir perquè els fills amb problemes han de ser cuidats de manera especial. Ara la Carme ja podia marxar i el seu pas per les nostres vides serà recordat per sempre més. Una dona amb força i una mare exemplar. Moltes gràcies per haver estat tan especial. (A la foto, Carme Sa…

Presentació del llibre "Innovació Social i Discapacitat" a Girona

El dia 17 de novembre a les 18:30h i a la UNED Girona, es farà la presentació del llibre ‘Innovació Social i Discapacitat’, editat en motiu del 50è aniversari de l’Institut Guttmann. El llibre recull les conclusions dels debats portats a terme per més de 400 persones amb discapacitat, professionals i associacions. La iniciativa impulsada per les associacions de persones amb discapacitat representades alConsell Social i de Participació de l’Institut Guttmann, ha comptat amb la col·laboració d’altres associacions de persones de l’àmbit de la discapacitat tant de Catalunya, de la resta de l’Estat i d’Andorra; així com experts i líders d’opinió de diferents àmbits socials. Els debats van sortir de la necessitat que les associacions de persones amb discapacitat de plantejar un discurs renovat i innovador entorn a la situació de discapacitat i d’impulsar un nou relat acord amb els temps nous, centrat en l’exigència en l’execució dels drets, l’apoderament de les persones, la renovació de les…

La visió del Canadà

Aquests dies he vist a la televisió la campanya de l'ONCE i la Fundació ONCE i em sorprèn que sigui tan fosc, amb una manca d'optimisme que no m'agrada. No acabo de veure que el missatge sigui positiu i això que la gent de la Fundació ONCE havia fet campanyes diferents i donant una visió de la discapacitat amb missatge de superació. No vull pas dir que sigui dolent, però després de veure'l varies vegades jo diria que fa una mica de por i tot. 
Aquests dies a les xarxes he descobert un anunci del Govern Federal de Canadà que és francament interessant; fet a colors, amb mainada que juguen a bàsquet i on conviden a un vailet que va en cadira de rodes a jugar amb ells. No és el millor comercial de televisió, tampoc és espectacular, però és optimista i inclosiu. En fi, sóc dels que penso que els anuncis de televisió no sempre ajuden, però aquest canadenc té el seu què.