Passa al contingut principal

Missatge diferent

Les amigues, companyes i germanes Contreras de Puigcerdà m'han enviat un vídeo que està molt bé. El penjo en forma de felicitació de Nadal per no ser massa convencional. Que tingueu un bon dia.


Comentaris

Fans number one ha dit…
Hola Quim, nos alegra que te haya gustado el vídeo. Somos las fans number 1 de tu bloc :)

Que pases felices fiestas y muchas gracias por ofrecernos tu amistad.

Un abrazo
Tere y Nuria
Shhh fanzine ha dit…
hola quim
soy jaime...

feliz navidad ;)

mira, te dejo un video que hice con un amigo con una denuncia...esta vez ecologica

espero que todo vaya bien por MIFAS un saludo a todos!

jaime

http://www.youtube.com/watch?v=5HuDdSFyv4E
bonaventura-ayats ha dit…
Eo família. Gracias por vuestros comentarios. Tere, Nuri, el video está genial. Buen gusto, el vuestro, siempre me mandais cosas geniales.

Jaime he visto el vídeo. Tela marinera. Veo que estás en Huelva. No me traigas nada del lugar donde grabásteis la cosa. Un fuerta abrazo.
Lluís Díaz ha dit…
Hola Quim,

M'ha agradat molt el vídeo dels marcians per què gràficament està força ben fet, és molt impactant i té una música molt entretinguda :))) Ara bé, el missatge no m'ha agradat per què no deixa de ser en el fons el de les animacions d'autoajuda que circulen habitualment per Internet en format Powerpoint. Si li treus la imatge i el so i et quedes amb els textos comprendràs el que vull dir.

El vídeo invita a canviar, a prendre decisions, a millorar, a aprendre, a redissenyar les teves idees. Tot això està molt bé, però enmig dels textos ens "colen" frases que no són certes o bé son indemostrables. En aquest cas, per exemple, el premi de fer tot el que et diuen és arribar a "entendre la vida i l'univers" (!!) i "tenir el món a les teves mans per córrer el risc de viure els teus somnis..." (!!). Això s'hi sembla molt al premi que donen per entrar a les sectes :DDD

Jo considero que essent una persona oberta a aprendre i emprenedora pots adquirir tolerància, a conèixer els altres, d'altres cultures, pots ser optimista, ser bona persona, canviar el caracter potser, relativit-zar el món en el que vius i mil coses més. Però de cap manera -fem el que fem- entendre'm "ni la vida ni l'univers" -que no l'entén ni el Papa de Roma-, i molt menys, tindrem el món a les nostres mans -que està realment a les mans del il.luminatti George Bush (...que paradòjicament al que proclama el vídeo, ni pren les seves decisions, ni està predisposat a aprendre, ni redissenya les seves idees, ni té ganes de canviar res ni sap com fer-ho...).

En definitiva, són missatges que semblen universals, però no ho són pas. It's only You Tube, but I like it :)))

Lluís
batia peltz ha dit…
muy bueno el video y excelente tu blog
Batia
bonaventura-ayats ha dit…
Muchas gracias por vuestros comentarios. Batia te pongo un enlace a tu blog. Seguimos en contacto, un fuerte abrazo.

Entrades populars d'aquest blog

Miserables

El govern català ha suprimit avui mateix les bonificacions que les persones amb discapacitat tenien a l'hora de pagar el maleït impost AJD (Actes Jurídics Documentats), que en el nostre cas era del 0,5  per cent, enlloc del 1,5 per cent que pagaven la resta de ciutadans. Els menors de 32 anys també se'n beneficiaven. Una petita bonificació que ajudava a les persones amb discapacitat a l'hora de comprar una vivenda. Doncs ja està, a la reunió del govern d'avui, presidit per en Torra se l'han carregat. Un gran pas per la igualtat d'oportunitats, una mesura molt republicana. El govern de Catalunya diu una cosa en seus discursos i després fa el contrari. Torra, que presideix aquest país és un personatge que fa caure la cara de vergonya, a més ho fa sense cap mena d'escrúpols. Amb aquesta supressió el govern podrà recaptar la miserable xifra de 16,5 milions d'euros. Amb aquesta penya i amb la seva sensibilitat no farem res. Necessitem urgentment una ventada…

Set anys del Ruth Vela

El Ruth Vela Gym fa set anys. Ja estan consolidades a la seva nova ubicació. Tenen bona clientela i cada dia millor. No és tampoc casualitat, tant la Ruth com l'Esther treballen molt cada dia, tirar endavant un negoci avui dia no és tant fàcil i, ho fan de manera brillant, amb gran professionalitat i entrega. El dia 15 de juny farà set anys que estan en marxa i a més amb grans èxits internacionals. La mateix Ruth sovint està convidada a l'estranger per participar en jornades demostratives de Kangoo. Que jo recordi en pocs mesos ha estat a Itàlia, Rússia, Ucraïna, Alemanya, Irlanda i no sé on més, té agenda per unes quantes sortides europees més. És el resultat de l'esforç. Aquestes bones amigues fan els primers set anys i jo m'ho miro amb gran entusiasme. Per molts anys.

La Ruth a la Patagònia

La Ruth Vela i la seva tropa són els campions del Món de Kangoo i durant l'any 18 porta un grapat de viatges per tota Europa per fer demostracions i gaudir de l'espectacle que suposa veure-la com la balla amb això del Kangoo. Ara des de fa uns dies la Ruth està a la Patagonia, concretament a Comodoro Rivadavia i serà la protagonista d'unes jornades que s'anomenen Salta Patagonia. S'ho passaran la mar de bé i descobriran a una fantàstica Ruth en acció. Quan torni els espera Milà, on hauran de revalidar el títol de campiones mundials. Segurament no serà fàcil, més que tot perquè la competència és forta, però segur que triomfaran. De moment la tenim ballant gairebé al Pol Sud; allà és primevera i enguany més que mai.