Passa al contingut principal

Una senyora fent ganxet

En els diaris d'avui hi surt una fotografia de Mart en que s’hi pot veure una persona asseguda, que lògicament és un marcià o marciana. No crec que sigui ningú de per aquí, que hagi decidit anar a fer un vol. Si un fa un joc de mirades, també hi pot veure la sirena de Dinamarca en temps de sequera, per entendre’ns. O una senyora gran fent punt de ganxet. No sé, tothom hi pot veure una mica allò que li sembla, o allò que vol. És d'interpretació lliure.

No sé si hi ha gent a Mart, encara és un gran misteri. El que sí podem afirmar és que després de passejar-nos-hi una mica, -les màquines vull dir- no semblen pas que tinguin massa interès en presentar-se. Això vol dir que, o bé no hi ha ningú, o els que han de sortir a dir “hola” no els fem cap gràcia. Jo sóc dels que m’agrada més pensar amb la segona opció, és més romàntica diguem-ne. Per altra banda, no sé què els podem dir a aquesta gent. Si ells ens fan una mirada com nosaltres a ells, arribaran a la conclusió de que tots plegats no valem massa la pena. Seria com tenir una amistat sense cap mena d’interès. D’un tros lluny potser fem una certa gràcia, però quan t’acostes als problemes del nostre planeta de més a prop, perdem una mica. En realitat no sé què serà el que surt a la fotografia. És igual, no es pot saber tot..

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Set anys del Ruth Vela

El Ruth Vela Gym fa set anys. Ja estan consolidades a la seva nova ubicació. Tenen bona clientela i cada dia millor. No és tampoc casualitat, tant la Ruth com l'Esther treballen molt cada dia, tirar endavant un negoci avui dia no és tant fàcil i, ho fan de manera brillant, amb gran professionalitat i entrega. El dia 15 de juny farà set anys que estan en marxa i a més amb grans èxits internacionals. La mateix Ruth sovint està convidada a l'estranger per participar en jornades demostratives de Kangoo. Que jo recordi en pocs mesos ha estat a Itàlia, Rússia, Ucraïna, Alemanya, Irlanda i no sé on més, té agenda per unes quantes sortides europees més. És el resultat de l'esforç. Aquestes bones amigues fan els primers set anys i jo m'ho miro amb gran entusiasme. Per molts anys.

La Ruth a la Patagònia

La Ruth Vela i la seva tropa són els campions del Món de Kangoo i durant l'any 18 porta un grapat de viatges per tota Europa per fer demostracions i gaudir de l'espectacle que suposa veure-la com la balla amb això del Kangoo. Ara des de fa uns dies la Ruth està a la Patagonia, concretament a Comodoro Rivadavia i serà la protagonista d'unes jornades que s'anomenen Salta Patagonia. S'ho passaran la mar de bé i descobriran a una fantàstica Ruth en acció. Quan torni els espera Milà, on hauran de revalidar el títol de campiones mundials. Segurament no serà fàcil, més que tot perquè la competència és forta, però segur que triomfaran. De moment la tenim ballant gairebé al Pol Sud; allà és primevera i enguany més que mai.

39 anys d'èxits

Els de MIFAS fan avui 39 anys. Vaja, fem, perquè jo també en sóc. Gairebé sóc fill d'allà. En fi, que en fan molts i molt ben fets. És un model d'èxit que cal mantenir i cuidar. No sempre ha estat així. Malgrat la feina que fa MIFAS no sempre ha tingut el recolzament que es mereixia. Suposo que a la classe política i dirigent d'aquest país, d'aquesta ciutat i d'aquestes comarques no els ha emocionat massa que una entitat sigui forta i independent. No poder-la tocar, ni fer-la servir per interessos propis, quan aquest realment és l'èxit de la casa, és la bona marca que té. Per demostrar que això és així, MIFAS és una de les poques entitats, pràcticament la única que sent com és no té encara la Creu de Sant Jordi. L'han donada gairebé a tothom, fins i tot a entitats que només tenien un any de vida, a entitats que els seus fundadors eren més franquistes que el vell règim. Aquí nosaltres, amb veu alta i clara seguim i seguirem. Milers de socis fan que MIFAS es…