Ves al contingut principal

De Poznan a Girona


Fa uns dies que a MIFAS ha arribat des de Poznan, l’Agniesca Cebin, una polonesa voluntària que estarà a casa nostra durant l’estiu, col·laborant en tasques d’animació a la residència i també a la casa-refugi de les Dunes que tenim a prop de l’Estartit.

L’Agnieska no acaba d’entendre que a la televisió catalana hi hagi un programa d’humor que es digui Polònia, i tampoc entén el sarau i la fressa de petards que hi ha aquests dies al carrer, a vigílies de Sant Joan. Ha preguntat si el fet de que el rei es digui Joan la gent ho celebra amb alegria. Li convé veure Polònia urgentment.

Aquesta tarda a sota les voltes de la residència, hem muntat una partida de dominó amb l' única pretensió d’evitar que la Míriam guanyés com quasi sempre. Tot i ajuntar-nos tots, l’Anna, l’Agniesca i un servidor hem caigut innocentment. Res a fer-hi, al final ha vençut la noia de sempre. Els he demanat si podia retratar-los per posar la foto al bloc. M’han dit que endavant.

Comentaris

Anònim ha dit…
Quim, no perdis aquest bon humor!
Espero que aviat m'expliquis tot això de MIFAS i els seus voluntaris.
Una abraçada
Núria

Entrades populars d'aquest blog

Campiones del Món

Foto de la Ruth Vela i Esther García, propietàries i màximes responsables del Ruth Vela Gym de Girona, però també Campiones del Món de Kangoo-Jump. El títol el tenen des d'ahir diumenge, on varen participar amb altres cinc gironines en el Mundial d'aquesta modalitat. Varen competir amb més de 20 equips de diferents països i res, varen guanyar perquè senzillament són les que més emocionaren al públic i als membres del jurat. L'esdeveniment va tenir lloc a Madrid aquest passat cap de setmana. 
Vaig ser testimoni de les primeres passes que la Ruth va fer per composar la representació que varen fer-hi. En qüestió de dies la Ruth va anar cosint una coreografia que va acabar sent molt impactant i contundent. Avui he anat al Gym i han posat per aquesta fotografia. Són excepcionals i els resultats equivalen a l'esforç i la il·lusió que hi han posat. El premi és més que merescut, i res, aquí les teniu.

Set anys del Ruth Vela

El Ruth Vela Gym fa set anys. Ja estan consolidades a la seva nova ubicació. Tenen bona clientela i cada dia millor. No és tampoc casualitat, tant la Ruth com l'Esther treballen molt cada dia, tirar endavant un negoci avui dia no és tant fàcil i, ho fan de manera brillant, amb gran professionalitat i entrega. El dia 15 de juny farà set anys que estan en marxa i a més amb grans èxits internacionals. La mateix Ruth sovint està convidada a l'estranger per participar en jornades demostratives de Kangoo. Que jo recordi en pocs mesos ha estat a Itàlia, Rússia, Ucraïna, Alemanya, Irlanda i no sé on més, té agenda per unes quantes sortides europees més. És el resultat de l'esforç. Aquestes bones amigues fan els primers set anys i jo m'ho miro amb gran entusiasme. Per molts anys.

La Ruth a la Patagònia

La Ruth Vela i la seva tropa són els campions del Món de Kangoo i durant l'any 18 porta un grapat de viatges per tota Europa per fer demostracions i gaudir de l'espectacle que suposa veure-la com la balla amb això del Kangoo. Ara des de fa uns dies la Ruth està a la Patagonia, concretament a Comodoro Rivadavia i serà la protagonista d'unes jornades que s'anomenen Salta Patagonia. S'ho passaran la mar de bé i descobriran a una fantàstica Ruth en acció. Quan torni els espera Milà, on hauran de revalidar el títol de campiones mundials. Segurament no serà fàcil, més que tot perquè la competència és forta, però segur que triomfaran. De moment la tenim ballant gairebé al Pol Sud; allà és primevera i enguany més que mai.