Passa al contingut principal

Els meus de la SelvaLa gent de Blanes i Lloret porten la delegació de MIFAS a la Selva. Una colla d’intrèpids, molt pendents de tot allò que és mou en un lloc que ha doblat la població en molt pocs anys. Entre Blanes i Lloret sumen tanta gent com la ciutat de Girona, sense comptar l’estiu que són forces més. En Xavi Terradas està al capdamunt de la delegació i és l’home que rastreja Lloret de Mar pam a pam, el municipi de la província de Girona que més creix en tots els aspectes.

Aquest cap de setmana la tropa de MIFAS ha participat a la Fira d’entitats que s’ha fet a Blanes, com una més, aportant tot allò que té la nostra gent i que és molt. Sovint convé ensenyar que sent diferents som iguals i que per ser-ho s’ha de pregonar i dir en veu alta cada cop que ens ho deixen fer. El dissabte al vespre va haver-hi un sopar amb tota aquella gent que hi havia participat. Varen convidar-me a ser-hi i ens van retratar. Arran de mar feia fred, però l’ambient era càlid i la companyia esplèndida.

Per cert, han fet camisetes amb el nou logo de MIFAS i en el Xavi vaig dir-li que em deixés retratar l'esquena per presumir una mica i fer-ne propaganda.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Set anys del Ruth Vela

El Ruth Vela Gym fa set anys. Ja estan consolidades a la seva nova ubicació. Tenen bona clientela i cada dia millor. No és tampoc casualitat, tant la Ruth com l'Esther treballen molt cada dia, tirar endavant un negoci avui dia no és tant fàcil i, ho fan de manera brillant, amb gran professionalitat i entrega. El dia 15 de juny farà set anys que estan en marxa i a més amb grans èxits internacionals. La mateix Ruth sovint està convidada a l'estranger per participar en jornades demostratives de Kangoo. Que jo recordi en pocs mesos ha estat a Itàlia, Rússia, Ucraïna, Alemanya, Irlanda i no sé on més, té agenda per unes quantes sortides europees més. És el resultat de l'esforç. Aquestes bones amigues fan els primers set anys i jo m'ho miro amb gran entusiasme. Per molts anys.

La Ruth a la Patagònia

La Ruth Vela i la seva tropa són els campions del Món de Kangoo i durant l'any 18 porta un grapat de viatges per tota Europa per fer demostracions i gaudir de l'espectacle que suposa veure-la com la balla amb això del Kangoo. Ara des de fa uns dies la Ruth està a la Patagonia, concretament a Comodoro Rivadavia i serà la protagonista d'unes jornades que s'anomenen Salta Patagonia. S'ho passaran la mar de bé i descobriran a una fantàstica Ruth en acció. Quan torni els espera Milà, on hauran de revalidar el títol de campiones mundials. Segurament no serà fàcil, més que tot perquè la competència és forta, però segur que triomfaran. De moment la tenim ballant gairebé al Pol Sud; allà és primevera i enguany més que mai.

39 anys d'èxits

Els de MIFAS fan avui 39 anys. Vaja, fem, perquè jo també en sóc. Gairebé sóc fill d'allà. En fi, que en fan molts i molt ben fets. És un model d'èxit que cal mantenir i cuidar. No sempre ha estat així. Malgrat la feina que fa MIFAS no sempre ha tingut el recolzament que es mereixia. Suposo que a la classe política i dirigent d'aquest país, d'aquesta ciutat i d'aquestes comarques no els ha emocionat massa que una entitat sigui forta i independent. No poder-la tocar, ni fer-la servir per interessos propis, quan aquest realment és l'èxit de la casa, és la bona marca que té. Per demostrar que això és així, MIFAS és una de les poques entitats, pràcticament la única que sent com és no té encara la Creu de Sant Jordi. L'han donada gairebé a tothom, fins i tot a entitats que només tenien un any de vida, a entitats que els seus fundadors eren més franquistes que el vell règim. Aquí nosaltres, amb veu alta i clara seguim i seguirem. Milers de socis fan que MIFAS es…