Passa al contingut principal

La capsa de galetes


Ordinador, gat i galetes damunt de la taula, i de fons la televisió encesa. La fotografia l' he agafat del Facebook, feta per l'amic d'una amiga. M'ha agradat perquè tot està a primera línia. En fi, desembre ha començat i tot fa pensar que el millor que podem fer és tenir galetes d'aquetes amb la televisió apagada, per no perdre l'equilibri, reconeixent que sovint és difícil.

Comentaris

Anònim ha dit…
TUUUUUUUUUUUUUUUUU BANDARRAAAAAAAA AKET GAT ES EL MEU!!!!!! ES DIU FRAC I ES LA COSA MES ENTREMELIADA Q HE TINGUT MAI!!!! ES UN BIXOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!! PERO ENS A FET MOLTA GRACIA Q HO FIKIS AL TEU BLOG JAJAJJA

SRTA DUSSE
enric ha dit…
Hola Bonaventura!
sóc enric, de Flix i volia donar-te les gràcies per escriure al meu bloc. En relació al teu comentari, explicar-te que Flix és un poble on s'hi va establir fa més de 100 anys una industria química i que la majoria de nosaltres hem viscut i vivim d'ella. Però abans la llegislació existent va permetre que és fessin abocaments al riu, controlats i legals, com a tot arreu de l'estat. poc a poc i per sort, aquests abocaments és van anant reduint i la llei cada cop es va posar més estricta i vam començar a protegir al medi ambient. Fa més de vint anys que no es fa cap mena d'abocament al riu, però si es cert que hi han residus. residus que s'han de treure i que ja hi són els diners per fer-ho. Però el poble de Flix, no és un poble malalt ni contaminat. Som un poble ecologista amb moltes coses bones dignes de sortir en un reportatge de Tv. Avui en dia, com a tot arreu, ens trobem immersos en una crissis on empreses de la vila han plegat i han perdut la feina molta de la gent jove que hi treballava.Sortir per Tv3, un altre cop remenant la m.. com sempre han fet, ens col·loca en una situació molt dolenta, ja que si alguna empresa volia invertir a Flix o algú volia venir a fer turisme, els hi ha tret les ganes. Flix al marge de la fàbrica, on solament hi treballen 250 persones, és un poble de 4000 habitants, amb un gran potencial i amb moltes coses bones. Tenim una de les reserves naturals més importants d'Espanya, tenim un entorn natural precios, tenim el riu, poligons industrials, bones comunicacions, tren, basquet, futbol, hoquei, moto club, handbol,tennis,ciclisme,institut comarcal d'ensenyança secundaria, guarderies,orfeó,escola de música, orquestra de música, associacions sense ànim de lucre, molts esportistes federats.....i gent amb ganes de viure i treballar que estimem a Flix per damunt de tot. No som un poble mort ni malalt com ens volen pintar i com ens han deixat al reportatge.
gràcies per escoltar-me!
Salutacions!
Asistentina ha dit…
Jajajaja, no vaig veure el gat, fins q he llegit el comentari de la Srta Dusse........jajajaja. Q macuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!
El mantel de pedres es la canya, però la noia de la tele.............¡aing!........q zuzto!!!

Entrades populars d'aquest blog

Miserables

El govern català ha suprimit avui mateix les bonificacions que les persones amb discapacitat tenien a l'hora de pagar el maleït impost AJD (Actes Jurídics Documentats), que en el nostre cas era del 0,5  per cent, enlloc del 1,5 per cent que pagaven la resta de ciutadans. Els menors de 32 anys també se'n beneficiaven. Una petita bonificació que ajudava a les persones amb discapacitat a l'hora de comprar una vivenda. Doncs ja està, a la reunió del govern d'avui, presidit per en Torra se l'han carregat. Un gran pas per la igualtat d'oportunitats, una mesura molt republicana. El govern de Catalunya diu una cosa en seus discursos i després fa el contrari. Torra, que presideix aquest país és un personatge que fa caure la cara de vergonya, a més ho fa sense cap mena d'escrúpols. Amb aquesta supressió el govern podrà recaptar la miserable xifra de 16,5 milions d'euros. Amb aquesta penya i amb la seva sensibilitat no farem res. Necessitem urgentment una ventada…

Set anys del Ruth Vela

El Ruth Vela Gym fa set anys. Ja estan consolidades a la seva nova ubicació. Tenen bona clientela i cada dia millor. No és tampoc casualitat, tant la Ruth com l'Esther treballen molt cada dia, tirar endavant un negoci avui dia no és tant fàcil i, ho fan de manera brillant, amb gran professionalitat i entrega. El dia 15 de juny farà set anys que estan en marxa i a més amb grans èxits internacionals. La mateix Ruth sovint està convidada a l'estranger per participar en jornades demostratives de Kangoo. Que jo recordi en pocs mesos ha estat a Itàlia, Rússia, Ucraïna, Alemanya, Irlanda i no sé on més, té agenda per unes quantes sortides europees més. És el resultat de l'esforç. Aquestes bones amigues fan els primers set anys i jo m'ho miro amb gran entusiasme. Per molts anys.

La Ruth a la Patagònia

La Ruth Vela i la seva tropa són els campions del Món de Kangoo i durant l'any 18 porta un grapat de viatges per tota Europa per fer demostracions i gaudir de l'espectacle que suposa veure-la com la balla amb això del Kangoo. Ara des de fa uns dies la Ruth està a la Patagonia, concretament a Comodoro Rivadavia i serà la protagonista d'unes jornades que s'anomenen Salta Patagonia. S'ho passaran la mar de bé i descobriran a una fantàstica Ruth en acció. Quan torni els espera Milà, on hauran de revalidar el títol de campiones mundials. Segurament no serà fàcil, més que tot perquè la competència és forta, però segur que triomfaran. De moment la tenim ballant gairebé al Pol Sud; allà és primevera i enguany més que mai.