Passa al contingut principal

Canal du Midi en HandbikeUna sortida de sis dies per fer el Canal du Midi, començant al Departament d'Alt de Garona (31) i acabant al Mediterrà, al Departament de Herault (34). Ruta organitzada per Àrea Adaptada de l'Albert Font Gumbaus i amb la participació de gent discapacitada que ho hem fet amb Handbike i altres quatre que ho han fet amb bicicleta normal. El paissatge t'acompanya tota l'estona i la via verda té moments molt agradables tot i que també n'hi ha de difícils i complicats. Gairebé tots els participants han fet 270 quilòmetres, tot i que jo he fet campana en alguns moments.

Hem aprofitat els dies per fer una convivència i també conéixer millor Toulouse, Carcassone i Béziers. Tothom ha estat fantàstic i junts hem viscut moments divertits. Els participants han estat esportistes de València, Castelló de la Plana, Madrid, Valladolid. La part catalana ha estat representada pel Vallès Occidental, l'Oriental, Penedès i un servidor de Girona.

Comentaris

Anònim ha dit…
A estat genial coneixer un home com tu, i encara que algo aixi no salvara la meua vida sempre ens quedaran eixos moments en el canal.

Entrades populars d'aquest blog

Miserables

El govern català ha suprimit avui mateix les bonificacions que les persones amb discapacitat tenien a l'hora de pagar el maleït impost AJD (Actes Jurídics Documentats), que en el nostre cas era del 0,5  per cent, enlloc del 1,5 per cent que pagaven la resta de ciutadans. Els menors de 32 anys també se'n beneficiaven. Una petita bonificació que ajudava a les persones amb discapacitat a l'hora de comprar una vivenda. Doncs ja està, a la reunió del govern d'avui, presidit per en Torra se l'han carregat. Un gran pas per la igualtat d'oportunitats, una mesura molt republicana. El govern de Catalunya diu una cosa en seus discursos i després fa el contrari. Torra, que presideix aquest país és un personatge que fa caure la cara de vergonya, a més ho fa sense cap mena d'escrúpols. Amb aquesta supressió el govern podrà recaptar la miserable xifra de 16,5 milions d'euros. Amb aquesta penya i amb la seva sensibilitat no farem res. Necessitem urgentment una ventada…

Set anys del Ruth Vela

El Ruth Vela Gym fa set anys. Ja estan consolidades a la seva nova ubicació. Tenen bona clientela i cada dia millor. No és tampoc casualitat, tant la Ruth com l'Esther treballen molt cada dia, tirar endavant un negoci avui dia no és tant fàcil i, ho fan de manera brillant, amb gran professionalitat i entrega. El dia 15 de juny farà set anys que estan en marxa i a més amb grans èxits internacionals. La mateix Ruth sovint està convidada a l'estranger per participar en jornades demostratives de Kangoo. Que jo recordi en pocs mesos ha estat a Itàlia, Rússia, Ucraïna, Alemanya, Irlanda i no sé on més, té agenda per unes quantes sortides europees més. És el resultat de l'esforç. Aquestes bones amigues fan els primers set anys i jo m'ho miro amb gran entusiasme. Per molts anys.

La Ruth a la Patagònia

La Ruth Vela i la seva tropa són els campions del Món de Kangoo i durant l'any 18 porta un grapat de viatges per tota Europa per fer demostracions i gaudir de l'espectacle que suposa veure-la com la balla amb això del Kangoo. Ara des de fa uns dies la Ruth està a la Patagonia, concretament a Comodoro Rivadavia i serà la protagonista d'unes jornades que s'anomenen Salta Patagonia. S'ho passaran la mar de bé i descobriran a una fantàstica Ruth en acció. Quan torni els espera Milà, on hauran de revalidar el títol de campiones mundials. Segurament no serà fàcil, més que tot perquè la competència és forta, però segur que triomfaran. De moment la tenim ballant gairebé al Pol Sud; allà és primevera i enguany més que mai.