Passa al contingut principal

MIFAS-Válida & UNES-Barça, avui a Fontajau
Tres moments del partit d'avui entre el MIFAS-Válida i l'UNES Barça, és a dir Girona i Sant Feliu de Llobregat, dos dels clubs més antics i importants de Catalunya. Avui s'han pogut veure en el Pavelló d'Esports de Girona-Fontajau i el resultat ha estat 30 a 78. Ara queda pendent si s'enceta la Lliga Catalana de Bàsquet en cadira de rodes i a veure si aquesta podrà veure's a Girona. Sembla que no hi ha calendaris i tot això és perquè hi ha una gran absència de patrocinadors a part de que la situació econòmica dels clubs està molt tocada. 

L'empresa gironina Válida Sin Barreras ha patrocinat l'equip gironí aquesta temporada i precisament avui ha fet en el mateix lloc una demostració dels nous segway preparats per a gent amb discapacitat física. Hem quedat amb l'empresa que s'ha de fer una demostració més a peu de carrer, ramblejar-hi una mica, veure com aquestes màquines poden superar alguns obstacles i fer poder-hi passejar pel barri vell de Girona que és un dels llocs que cal aprofitar-ho per veure'l. 

Més enllà de tot això, l'equip gironí ha estat bé, especialment en els darrers quarts del partit, en un any que els resultats no han acompanyat l'esforç fet per part dels membres de l'esquadra gironina. Segur que els veurem a Fontajau en moments que els resultats seran millors. Les fotografies que penjo estan fetes amb el mòbil i per tant belluguen una mica, però aprofito aquí per dir que aquest esport té una gran bellesa plàstica i estaria molt bé que molta gent ho pogués comprovar. 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Miserables

El govern català ha suprimit avui mateix les bonificacions que les persones amb discapacitat tenien a l'hora de pagar el maleït impost AJD (Actes Jurídics Documentats), que en el nostre cas era del 0,5  per cent, enlloc del 1,5 per cent que pagaven la resta de ciutadans. Els menors de 32 anys també se'n beneficiaven. Una petita bonificació que ajudava a les persones amb discapacitat a l'hora de comprar una vivenda. Doncs ja està, a la reunió del govern d'avui, presidit per en Torra se l'han carregat. Un gran pas per la igualtat d'oportunitats, una mesura molt republicana. El govern de Catalunya diu una cosa en seus discursos i després fa el contrari. Torra, que presideix aquest país és un personatge que fa caure la cara de vergonya, a més ho fa sense cap mena d'escrúpols. Amb aquesta supressió el govern podrà recaptar la miserable xifra de 16,5 milions d'euros. Amb aquesta penya i amb la seva sensibilitat no farem res. Necessitem urgentment una ventada…

Set anys del Ruth Vela

El Ruth Vela Gym fa set anys. Ja estan consolidades a la seva nova ubicació. Tenen bona clientela i cada dia millor. No és tampoc casualitat, tant la Ruth com l'Esther treballen molt cada dia, tirar endavant un negoci avui dia no és tant fàcil i, ho fan de manera brillant, amb gran professionalitat i entrega. El dia 15 de juny farà set anys que estan en marxa i a més amb grans èxits internacionals. La mateix Ruth sovint està convidada a l'estranger per participar en jornades demostratives de Kangoo. Que jo recordi en pocs mesos ha estat a Itàlia, Rússia, Ucraïna, Alemanya, Irlanda i no sé on més, té agenda per unes quantes sortides europees més. És el resultat de l'esforç. Aquestes bones amigues fan els primers set anys i jo m'ho miro amb gran entusiasme. Per molts anys.

La Ruth a la Patagònia

La Ruth Vela i la seva tropa són els campions del Món de Kangoo i durant l'any 18 porta un grapat de viatges per tota Europa per fer demostracions i gaudir de l'espectacle que suposa veure-la com la balla amb això del Kangoo. Ara des de fa uns dies la Ruth està a la Patagonia, concretament a Comodoro Rivadavia i serà la protagonista d'unes jornades que s'anomenen Salta Patagonia. S'ho passaran la mar de bé i descobriran a una fantàstica Ruth en acció. Quan torni els espera Milà, on hauran de revalidar el títol de campiones mundials. Segurament no serà fàcil, més que tot perquè la competència és forta, però segur que triomfaran. De moment la tenim ballant gairebé al Pol Sud; allà és primevera i enguany més que mai.