Passa al contingut principal

Consell d'Administració de TMG a l'Ajuntament de Girona

Consell d'Administració de TMG al que hi assisteixo com a representant del Grup Municipal del PSC de l'Ajuntament de Girona. Se'ns informa que en el seu conjunt hem tingut una petita pèrdua de passatgers durant l'exercici de 2013, d'un 1,8 per cent aproximadament. La xifra absoluta d'usuaris ha estat de 2,85 milions de passatgers. La línia 10 és la que ha perdut més passatgers en comparació a l'any 2012. Els viatges gratuïts suposen un 23,1 per cent sobre el total. S'ha gastat un total de 659.000 litres de gasoil per tal de que la flota estigués en marxa. La reparació i manteniment per unitat és de 7.400 euros anuals. La plantilla total de TMG és de 74 persones, 5 de les quals pertanyen al servei de Girocleta que no formava part de la societat durant l'any 2012. En el servei de Girocleta que ara és de TMG se'ns informa que la ciutat de Girona té 218 Girocletes repartides en un total de 14 estacions que hi ha capacitat per a 374 bicicletes en el seu conjunt. És un servei a potenciar, seguint les tendències mostrades en el Pla de Mobilitat de la ciutat de Girona i que vàrem aprovar en el darrer Ple. 
al servei de

Se'ns ha facilitat informació econòmica i financera de l'empresa TMG que en el seu conjunt ha obtingut unes petites guanys tècnics. El servei de Girocleta té un cost per la ciutat de Girona d'uns 195.000 euros, això durant l'exercici de 2013. 

També cal informar que TMG ven a l'Ajuntament de Girona l'empresa TMG Grues Municipals, S.A.U. per un import de 90.000 euros aproximadament. El Consell d'Administració de TMG autoritza la venda i l'Ajuntament haurà d'autoritzar l'operació en el proper Ple del 14 de juliol de 2014. Tota l'empresa quedarà absorbida pel propi Ajuntament, tot això donant compliment a les normatives estatals que fa uns mesos es varen aprovar pel govern de l'estat. L'empresa de grues específicament ha tingut unes pèrdues aproximades de 47.000 mil euros i dona feina a un total de 14 persones. Les dues sessions dels Consells d'Administració s'han fet aquest matí de dilluns a la Sala de Juntes del Govern Local del propi Ajuntament. 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Miserables

El govern català ha suprimit avui mateix les bonificacions que les persones amb discapacitat tenien a l'hora de pagar el maleït impost AJD (Actes Jurídics Documentats), que en el nostre cas era del 0,5  per cent, enlloc del 1,5 per cent que pagaven la resta de ciutadans. Els menors de 32 anys també se'n beneficiaven. Una petita bonificació que ajudava a les persones amb discapacitat a l'hora de comprar una vivenda. Doncs ja està, a la reunió del govern d'avui, presidit per en Torra se l'han carregat. Un gran pas per la igualtat d'oportunitats, una mesura molt republicana. El govern de Catalunya diu una cosa en seus discursos i després fa el contrari. Torra, que presideix aquest país és un personatge que fa caure la cara de vergonya, a més ho fa sense cap mena d'escrúpols. Amb aquesta supressió el govern podrà recaptar la miserable xifra de 16,5 milions d'euros. Amb aquesta penya i amb la seva sensibilitat no farem res. Necessitem urgentment una ventada…

Set anys del Ruth Vela

El Ruth Vela Gym fa set anys. Ja estan consolidades a la seva nova ubicació. Tenen bona clientela i cada dia millor. No és tampoc casualitat, tant la Ruth com l'Esther treballen molt cada dia, tirar endavant un negoci avui dia no és tant fàcil i, ho fan de manera brillant, amb gran professionalitat i entrega. El dia 15 de juny farà set anys que estan en marxa i a més amb grans èxits internacionals. La mateix Ruth sovint està convidada a l'estranger per participar en jornades demostratives de Kangoo. Que jo recordi en pocs mesos ha estat a Itàlia, Rússia, Ucraïna, Alemanya, Irlanda i no sé on més, té agenda per unes quantes sortides europees més. És el resultat de l'esforç. Aquestes bones amigues fan els primers set anys i jo m'ho miro amb gran entusiasme. Per molts anys.

La Ruth a la Patagònia

La Ruth Vela i la seva tropa són els campions del Món de Kangoo i durant l'any 18 porta un grapat de viatges per tota Europa per fer demostracions i gaudir de l'espectacle que suposa veure-la com la balla amb això del Kangoo. Ara des de fa uns dies la Ruth està a la Patagonia, concretament a Comodoro Rivadavia i serà la protagonista d'unes jornades que s'anomenen Salta Patagonia. S'ho passaran la mar de bé i descobriran a una fantàstica Ruth en acció. Quan torni els espera Milà, on hauran de revalidar el títol de campiones mundials. Segurament no serà fàcil, més que tot perquè la competència és forta, però segur que triomfaran. De moment la tenim ballant gairebé al Pol Sud; allà és primevera i enguany més que mai.