Passa al contingut principal

Ple ordinari de 14 de juliol de l'Ajuntament de GironaSessió sencera del Ple del passat dilluns 14 de juliol de 2014 que va reunir-se de forma ordinària per debatre els diferents temes que estaven en l'ordre del dia. Un cop més va ser una sessió llarga i després de les qüestions de ciutat vàrem haver de posicionar-nos en les diferents mocions que presentaven els grups polítics que tenen representació a l'Ajuntament de Girona. Cal destacar que el PSC va presentar a través de la seva portaveu Pia Bosch una Moció en defensa de l'infància que va ser aprovada de forma majoritària. En l'apartat de qüestions indentitàries (sempre n'hi ha) el PSC no va voler entrar en el debat que de matinada va iniciar-se sobre l'ús de simbologia i banderes. No ho vàrem fer perquè era entrar en el joc que tant li agrada a l'Alcalde Puigdemont i d'altres que gaudeixen d'aquests temes enmig d'una certa cridòria i retrets que no serveixen per a res i també perquè la ciutat i la seva gent ja comença a estar tipa de tota aquesta comèdia que al capdavall és ben inútil. En fi, aquí teniu la sessió sencera, com cada mes. 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Miserables

El govern català ha suprimit avui mateix les bonificacions que les persones amb discapacitat tenien a l'hora de pagar el maleït impost AJD (Actes Jurídics Documentats), que en el nostre cas era del 0,5  per cent, enlloc del 1,5 per cent que pagaven la resta de ciutadans. Els menors de 32 anys també se'n beneficiaven. Una petita bonificació que ajudava a les persones amb discapacitat a l'hora de comprar una vivenda. Doncs ja està, a la reunió del govern d'avui, presidit per en Torra se l'han carregat. Un gran pas per la igualtat d'oportunitats, una mesura molt republicana. El govern de Catalunya diu una cosa en seus discursos i després fa el contrari. Torra, que presideix aquest país és un personatge que fa caure la cara de vergonya, a més ho fa sense cap mena d'escrúpols. Amb aquesta supressió el govern podrà recaptar la miserable xifra de 16,5 milions d'euros. Amb aquesta penya i amb la seva sensibilitat no farem res. Necessitem urgentment una ventada…

Set anys del Ruth Vela

El Ruth Vela Gym fa set anys. Ja estan consolidades a la seva nova ubicació. Tenen bona clientela i cada dia millor. No és tampoc casualitat, tant la Ruth com l'Esther treballen molt cada dia, tirar endavant un negoci avui dia no és tant fàcil i, ho fan de manera brillant, amb gran professionalitat i entrega. El dia 15 de juny farà set anys que estan en marxa i a més amb grans èxits internacionals. La mateix Ruth sovint està convidada a l'estranger per participar en jornades demostratives de Kangoo. Que jo recordi en pocs mesos ha estat a Itàlia, Rússia, Ucraïna, Alemanya, Irlanda i no sé on més, té agenda per unes quantes sortides europees més. És el resultat de l'esforç. Aquestes bones amigues fan els primers set anys i jo m'ho miro amb gran entusiasme. Per molts anys.

La Ruth a la Patagònia

La Ruth Vela i la seva tropa són els campions del Món de Kangoo i durant l'any 18 porta un grapat de viatges per tota Europa per fer demostracions i gaudir de l'espectacle que suposa veure-la com la balla amb això del Kangoo. Ara des de fa uns dies la Ruth està a la Patagonia, concretament a Comodoro Rivadavia i serà la protagonista d'unes jornades que s'anomenen Salta Patagonia. S'ho passaran la mar de bé i descobriran a una fantàstica Ruth en acció. Quan torni els espera Milà, on hauran de revalidar el títol de campiones mundials. Segurament no serà fàcil, més que tot perquè la competència és forta, però segur que triomfaran. De moment la tenim ballant gairebé al Pol Sud; allà és primevera i enguany més que mai.