Ves al contingut principal

Quim Torra

No tinc el gust. No conec a Quim Torra. Em diuen que és de per aquí, però aquí hi viu molta gent i no tots ens coneixem. Tothom diu que bé. Jo no puc dir res més del que dic. Avui a TV3 el candidat a President de la Generalitat ha dit que continuarà amb el Procés constituent i que farà una valoració de com estan les coses després del 155, encara present i ben present. Diu en Torra que tot això és un desastre i que vivim una crisi humanitària. No ho sé, una crisi sí que la vivim, no m'atreviria a dir que sigui del tot humanitària, més aviat política i especialment de mala política.

En Torra no diu moltes coses, com per exemple, com està el país després de tants anys d'escoltar la mateixa música. No sabem què pensa de la marxa de 4.000 empreses; curiosament les més importants, de com està Catalunya i la seva gent després de tant temps de desgoverns i desprestigis amb l'estimadíssima col·laboració del govern espanyol, incompetent com el català. En Quim Torra serà el nou President d'un país tant democràtic que no sabem qui és el personatge que presidirà la Generalitat. Només sabem que Puigdemont l'ha anomenat a dit. Una fórmula molt criticada pels demòcrates de tota la vida, però que tiren de les males pràctiques dels que no ho són. Tampoc ha dit si el que manarà serà ell o serà Puigdemont des de Berlín, Brussel·les o des d'allà on sigui. Aquest és el "plan" que tenim en portada. Esperem que la sort ens acompanyi. Puigdemont té una certa afició a passejar-se per les cingleres de nit; ja n'era partidari quan era alcalde i a mi aquestes estratègies em causen pànic. Ja som grans per anar d'excursió amb desconeguts i en espais perillosos. En fi, que els Déus ens acompanyin de dia i de nit.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Campiones del Món

Foto de la Ruth Vela i Esther García, propietàries i màximes responsables del Ruth Vela Gym de Girona, però també Campiones del Món de Kangoo-Jump. El títol el tenen des d'ahir diumenge, on varen participar amb altres cinc gironines en el Mundial d'aquesta modalitat. Varen competir amb més de 20 equips de diferents països i res, varen guanyar perquè senzillament són les que més emocionaren al públic i als membres del jurat. L'esdeveniment va tenir lloc a Madrid aquest passat cap de setmana. 
Vaig ser testimoni de les primeres passes que la Ruth va fer per composar la representació que varen fer-hi. En qüestió de dies la Ruth va anar cosint una coreografia que va acabar sent molt impactant i contundent. Avui he anat al Gym i han posat per aquesta fotografia. Són excepcionals i els resultats equivalen a l'esforç i la il·lusió que hi han posat. El premi és més que merescut, i res, aquí les teniu.

Set anys del Ruth Vela

El Ruth Vela Gym fa set anys. Ja estan consolidades a la seva nova ubicació. Tenen bona clientela i cada dia millor. No és tampoc casualitat, tant la Ruth com l'Esther treballen molt cada dia, tirar endavant un negoci avui dia no és tant fàcil i, ho fan de manera brillant, amb gran professionalitat i entrega. El dia 15 de juny farà set anys que estan en marxa i a més amb grans èxits internacionals. La mateix Ruth sovint està convidada a l'estranger per participar en jornades demostratives de Kangoo. Que jo recordi en pocs mesos ha estat a Itàlia, Rússia, Ucraïna, Alemanya, Irlanda i no sé on més, té agenda per unes quantes sortides europees més. És el resultat de l'esforç. Aquestes bones amigues fan els primers set anys i jo m'ho miro amb gran entusiasme. Per molts anys.

La Ruth a la Patagònia

La Ruth Vela i la seva tropa són els campions del Món de Kangoo i durant l'any 18 porta un grapat de viatges per tota Europa per fer demostracions i gaudir de l'espectacle que suposa veure-la com la balla amb això del Kangoo. Ara des de fa uns dies la Ruth està a la Patagonia, concretament a Comodoro Rivadavia i serà la protagonista d'unes jornades que s'anomenen Salta Patagonia. S'ho passaran la mar de bé i descobriran a una fantàstica Ruth en acció. Quan torni els espera Milà, on hauran de revalidar el títol de campiones mundials. Segurament no serà fàcil, més que tot perquè la competència és forta, però segur que triomfaran. De moment la tenim ballant gairebé al Pol Sud; allà és primevera i enguany més que mai.