Passa al contingut principal

Eduard Pujol

El Portaveu de Junts per Catalunya, Eduard Pujol, considera que això de les vagues de diferents professionals de l'administració catalana no és un qüestió essencial. Suposo que des del seu punt de vista té raó, perquè ell pertany a una formació política que governa Catalunya sense cap intenció de governar-la. És més, la prioritat és desgavellar-ho tot i del tot i així fer veure que els problemes del país només passen per una solució, o sigui, la independència.

Eduard Pujol té la independència com a única prioritat i jo no tinc res a dir-hi. Em sembla bé que defensi aquesta postura, només faltaria, però convindria separar de forma clara les idees amb la gestió de les coses, del dia a dia de les administracions que aquesta gent governen. Gestionar la salut pública, l'educació, la seguretat i els serveis socials és un tema molt seriós. La gent de Convergència i Unió ho havia fet, un grapat d'anys per cert. Poden defensar-se les idees a tota màquina i de totes maneres, però és indigne que l'administració catalana estigui en mans d'un pilot automàtic i que tot vagi tant malament. Catalunya i els catalans no ho mereixem. 

Aquesta situació també passa a Girona capital. La seva alcaldessa ha optat per posar la qüestió del procés per damunt de tot i passar del tot en la gestió dels problemes que afecten als gironins. Mai havíem tingut una ciutat tant bruta, amb problemes de seguretat i res sembla que preocupi a l'Ajuntament i qui el governa. A mi tampoc m'agrada que hi hagi gent a la presó, només faltaria, però són coses diferents i convé deixar-ho clar. Convindria que tota aquesta classe política ens diguessin si tenen o no ganes de governar o només fer de tap i que tot s'ensorri. Crec que els ciutadans tenim dret a saber-ho. Quan la gent demani ajuda per temes de dependència per posar un exemple, seria lògic que se'ns digués que ara no toca, i que encara que tinguis problemes personals, aquests no són essencials, que perdrem el nord i que les bardisses no ens deixen veure el bosc. Si després t'emprenyes, doncs t'emprenyes i ja està. Tornant al portaveu Pujol, hem d'admetre que és un personatge curiós i preocupant. Deu tenir molt bona salut i segurament també deu tenir una mútua privada que lògicament es pot permetre. Les seves declaracions són des del meu punt de vista, alarmarts i d'una imbecilitat difícil de superar.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Miserables

El govern català ha suprimit avui mateix les bonificacions que les persones amb discapacitat tenien a l'hora de pagar el maleït impost AJD (Actes Jurídics Documentats), que en el nostre cas era del 0,5  per cent, enlloc del 1,5 per cent que pagaven la resta de ciutadans. Els menors de 32 anys també se'n beneficiaven. Una petita bonificació que ajudava a les persones amb discapacitat a l'hora de comprar una vivenda. Doncs ja està, a la reunió del govern d'avui, presidit per en Torra se l'han carregat. Un gran pas per la igualtat d'oportunitats, una mesura molt republicana. El govern de Catalunya diu una cosa en seus discursos i després fa el contrari. Torra, que presideix aquest país és un personatge que fa caure la cara de vergonya, a més ho fa sense cap mena d'escrúpols. Amb aquesta supressió el govern podrà recaptar la miserable xifra de 16,5 milions d'euros. Amb aquesta penya i amb la seva sensibilitat no farem res. Necessitem urgentment una ventada…

Set anys del Ruth Vela

El Ruth Vela Gym fa set anys. Ja estan consolidades a la seva nova ubicació. Tenen bona clientela i cada dia millor. No és tampoc casualitat, tant la Ruth com l'Esther treballen molt cada dia, tirar endavant un negoci avui dia no és tant fàcil i, ho fan de manera brillant, amb gran professionalitat i entrega. El dia 15 de juny farà set anys que estan en marxa i a més amb grans èxits internacionals. La mateix Ruth sovint està convidada a l'estranger per participar en jornades demostratives de Kangoo. Que jo recordi en pocs mesos ha estat a Itàlia, Rússia, Ucraïna, Alemanya, Irlanda i no sé on més, té agenda per unes quantes sortides europees més. És el resultat de l'esforç. Aquestes bones amigues fan els primers set anys i jo m'ho miro amb gran entusiasme. Per molts anys.

La Ruth a la Patagònia

La Ruth Vela i la seva tropa són els campions del Món de Kangoo i durant l'any 18 porta un grapat de viatges per tota Europa per fer demostracions i gaudir de l'espectacle que suposa veure-la com la balla amb això del Kangoo. Ara des de fa uns dies la Ruth està a la Patagonia, concretament a Comodoro Rivadavia i serà la protagonista d'unes jornades que s'anomenen Salta Patagonia. S'ho passaran la mar de bé i descobriran a una fantàstica Ruth en acció. Quan torni els espera Milà, on hauran de revalidar el títol de campiones mundials. Segurament no serà fàcil, més que tot perquè la competència és forta, però segur que triomfaran. De moment la tenim ballant gairebé al Pol Sud; allà és primevera i enguany més que mai.