Passa al contingut principal

Foto de la situació

Les primeres fotos del judici del Procés són un despropòsit, són històriques, suposo, perquè representen el fracàs absolut de la política espanyola i catalana dels darrers anys. També és lamentable que uns quants donin la cara i d'altres no. El meu respecte pels primers. El Procés no ha dut cap aspecte positiu per Catalunya, tot el contrari, vivim ara mateix en pitjors condicions que fa uns anys i pel que sembla ara mateix vivim millor del que viurem en uns mesos. O sigui que després de tot el que s'està televisant podem arribar a la trista conclusió que res ha servit per a res. Déu n'hi do.

Per acabar-ho de rematar, ahir els partits catalans -no només ells, però especialment ells- varen finiquitar al President Sánchez i això vol dir que tindrem eleccions generals en poques setmanes. Si mirem les enquestes, fins i tot les més tranquil·les podem veure-hi que fàcilment tindrem un govern de dretes format per tres dretes diferents. Espanya a diferència d'altres països europeus mai ha tingut una dreta intel·ligent i molt poca gent ho té present. El tema català serà l'epicentre del terratrèmol i els resultats seran molt complicats de digerir. Segurament tot es complicarà encara més i la causa Catalunya-Espanya quedarà enverinada del tot. Les solucions no es veuen, sí l'empitjorament de la situació. Aquest és el panorama i a més hi anem de cap. Suposo que hi ha gent que creu que quan pitjor millor, i d'aquesta manera podrà aconseguir els seus objectius. Hi són, no són aquí, però són els que diàriament marquen la política catalana i ara també l'espanyola, a través de ventrílocs i d'altres eines a distància. Les conseqüències seran devastadores, ara mateix incalculables.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Miserables

El govern català ha suprimit avui mateix les bonificacions que les persones amb discapacitat tenien a l'hora de pagar el maleït impost AJD (Actes Jurídics Documentats), que en el nostre cas era del 0,5  per cent, enlloc del 1,5 per cent que pagaven la resta de ciutadans. Els menors de 32 anys també se'n beneficiaven. Una petita bonificació que ajudava a les persones amb discapacitat a l'hora de comprar una vivenda. Doncs ja està, a la reunió del govern d'avui, presidit per en Torra se l'han carregat. Un gran pas per la igualtat d'oportunitats, una mesura molt republicana. El govern de Catalunya diu una cosa en seus discursos i després fa el contrari. Torra, que presideix aquest país és un personatge que fa caure la cara de vergonya, a més ho fa sense cap mena d'escrúpols. Amb aquesta supressió el govern podrà recaptar la miserable xifra de 16,5 milions d'euros. Amb aquesta penya i amb la seva sensibilitat no farem res. Necessitem urgentment una ventada…

Set anys del Ruth Vela

El Ruth Vela Gym fa set anys. Ja estan consolidades a la seva nova ubicació. Tenen bona clientela i cada dia millor. No és tampoc casualitat, tant la Ruth com l'Esther treballen molt cada dia, tirar endavant un negoci avui dia no és tant fàcil i, ho fan de manera brillant, amb gran professionalitat i entrega. El dia 15 de juny farà set anys que estan en marxa i a més amb grans èxits internacionals. La mateix Ruth sovint està convidada a l'estranger per participar en jornades demostratives de Kangoo. Que jo recordi en pocs mesos ha estat a Itàlia, Rússia, Ucraïna, Alemanya, Irlanda i no sé on més, té agenda per unes quantes sortides europees més. És el resultat de l'esforç. Aquestes bones amigues fan els primers set anys i jo m'ho miro amb gran entusiasme. Per molts anys.

La Ruth a la Patagònia

La Ruth Vela i la seva tropa són els campions del Món de Kangoo i durant l'any 18 porta un grapat de viatges per tota Europa per fer demostracions i gaudir de l'espectacle que suposa veure-la com la balla amb això del Kangoo. Ara des de fa uns dies la Ruth està a la Patagonia, concretament a Comodoro Rivadavia i serà la protagonista d'unes jornades que s'anomenen Salta Patagonia. S'ho passaran la mar de bé i descobriran a una fantàstica Ruth en acció. Quan torni els espera Milà, on hauran de revalidar el títol de campiones mundials. Segurament no serà fàcil, més que tot perquè la competència és forta, però segur que triomfaran. De moment la tenim ballant gairebé al Pol Sud; allà és primevera i enguany més que mai.