Passa al contingut principal

Ajuntament de Girona, grans idees

Primer gastem un grapat de diners en promocionar Girona. Quan tenim els turistes passejant pels carrers de la ciutat i gaudint de la postal que els hem venut girem la truita. Resulta que els maleïts turistes arriben -molts d'ells- en autocar i aquests s'han d'aparcar en un lloc més o menys proper al lloc que visiten. L'Ajuntament de Girona diu ara que vol que els autobusos dels turistes molesten i que haurien d'anar una mica més lluny. Tenen una estratègia una mica estranya. 

També han potinejat el tema del trenet. Quan governaven els socialistes va posar-se en marxa el trenet turístic de Girona. No havia de ser un negoci per l'Ajuntament. Era una proposta de mobilitat turística simpàtica i eficaç, que funcionava amb èxit en llocs semblants. Els governs de Puigdemont i Madrenas ja se l'han carregat. També volen dinamitar les parades d'artesania que hi ha en el Pont de Pedra, que al meu entendre no hi fan cap nosa. En fi, quan descobreixen que hi ha alguna cosa que funcioni es posa en marxa ràpidament el comitè especialitzat en ruïnes econòmiques, per veure com poden fastiguejar al sentit comú.  La ciutat és forta i ho aguanta gairebé tot. Els actuals governants de Girona són uns incompetents de tercera regional i tot el que remenen acaba malament. El Bloom n'és un dels exemples que més diners ens costarà als contribuents; com fer que un grapat de diners despareixen i el material que hi havia també. Diu Glòria Plana -regidora de la cosa aquesta- que ho té tot controlat i això que ho digui ella encara em preocupa més. Seria una llàstima que el 26 de maig els ciutadans no castiguin aquestes polítiques municipals amb els personatges que hi tenim ara mateix. Seria imperdonable que no existís un canvi; hi ha bones opcions per triar.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Miserables

El govern català ha suprimit avui mateix les bonificacions que les persones amb discapacitat tenien a l'hora de pagar el maleït impost AJD (Actes Jurídics Documentats), que en el nostre cas era del 0,5  per cent, enlloc del 1,5 per cent que pagaven la resta de ciutadans. Els menors de 32 anys també se'n beneficiaven. Una petita bonificació que ajudava a les persones amb discapacitat a l'hora de comprar una vivenda. Doncs ja està, a la reunió del govern d'avui, presidit per en Torra se l'han carregat. Un gran pas per la igualtat d'oportunitats, una mesura molt republicana. El govern de Catalunya diu una cosa en seus discursos i després fa el contrari. Torra, que presideix aquest país és un personatge que fa caure la cara de vergonya, a més ho fa sense cap mena d'escrúpols. Amb aquesta supressió el govern podrà recaptar la miserable xifra de 16,5 milions d'euros. Amb aquesta penya i amb la seva sensibilitat no farem res. Necessitem urgentment una ventada…

Set anys del Ruth Vela

El Ruth Vela Gym fa set anys. Ja estan consolidades a la seva nova ubicació. Tenen bona clientela i cada dia millor. No és tampoc casualitat, tant la Ruth com l'Esther treballen molt cada dia, tirar endavant un negoci avui dia no és tant fàcil i, ho fan de manera brillant, amb gran professionalitat i entrega. El dia 15 de juny farà set anys que estan en marxa i a més amb grans èxits internacionals. La mateix Ruth sovint està convidada a l'estranger per participar en jornades demostratives de Kangoo. Que jo recordi en pocs mesos ha estat a Itàlia, Rússia, Ucraïna, Alemanya, Irlanda i no sé on més, té agenda per unes quantes sortides europees més. És el resultat de l'esforç. Aquestes bones amigues fan els primers set anys i jo m'ho miro amb gran entusiasme. Per molts anys.

La Ruth a la Patagònia

La Ruth Vela i la seva tropa són els campions del Món de Kangoo i durant l'any 18 porta un grapat de viatges per tota Europa per fer demostracions i gaudir de l'espectacle que suposa veure-la com la balla amb això del Kangoo. Ara des de fa uns dies la Ruth està a la Patagonia, concretament a Comodoro Rivadavia i serà la protagonista d'unes jornades que s'anomenen Salta Patagonia. S'ho passaran la mar de bé i descobriran a una fantàstica Ruth en acció. Quan torni els espera Milà, on hauran de revalidar el títol de campiones mundials. Segurament no serà fàcil, més que tot perquè la competència és forta, però segur que triomfaran. De moment la tenim ballant gairebé al Pol Sud; allà és primevera i enguany més que mai.