Passa al contingut principal

Les llistes del 28A

Llegeixo a la premsa que Carles Campuzano no serà a les llistes del Pdcat, l'antiga Convergència i Unió o com se'n digui ara mateix. Sembla que Puigdemont té un domini important del partit o del que era aquesta opció política i vol treure's de sobre la gent que pot fer de pont. Carles Campuzano és un home de diàleg, de ponts, de parlar i entendre's, és un polític català amb experiència i amb gran capacitat de negociació. No és l'estil del partit de Puigdemont, no és l'estil de l'expresident i per això cau de les llistes. Puigdemont presenta un grapat de seguidors incondicionals que el permetin bloquejar la política espanyola i assegurar-se la disciplina dels diputats que pugui haver-hi en el Congrés dels Diputats. També és una llista per combatre l'etern enemic, o sigui la gent d'ERC que les enquestes donen com a vencedors a Catalunya, situació que en cas de confirmar-se debilitaria considerablement la seva figura.

Lamento que a Girona s'hagi de presentar l'advocat de Puigdemont. No sembla que l'expresident faci confiança a ningú dels que l'envoltaven, tant és així que el candidat de Girona és un home de Barcelona que estiueja per la Costa Brava. I pel que fa a Campuzano dir que ha estat un home que sempre ha defensat la discapacitat a les Corts Espanyoles, totes les organitzacions catalanes i espanyoles així l'hi han reconegut i fins i tot el CERMI va fer-li un merescut reconeixament. No hagués votat a cap llista convergent o post-convergent, però que Campuzano no hi sigui em sap greu, i també me'n sap que les llistes no siguin obertes, perquè llavors sí que hagués tingut el meu vot. El meu màxim respecte a la gent que ha treballat tants anys i ho ha fet bé.
Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Miserables

El govern català ha suprimit avui mateix les bonificacions que les persones amb discapacitat tenien a l'hora de pagar el maleït impost AJD (Actes Jurídics Documentats), que en el nostre cas era del 0,5  per cent, enlloc del 1,5 per cent que pagaven la resta de ciutadans. Els menors de 32 anys també se'n beneficiaven. Una petita bonificació que ajudava a les persones amb discapacitat a l'hora de comprar una vivenda. Doncs ja està, a la reunió del govern d'avui, presidit per en Torra se l'han carregat. Un gran pas per la igualtat d'oportunitats, una mesura molt republicana. El govern de Catalunya diu una cosa en seus discursos i després fa el contrari. Torra, que presideix aquest país és un personatge que fa caure la cara de vergonya, a més ho fa sense cap mena d'escrúpols. Amb aquesta supressió el govern podrà recaptar la miserable xifra de 16,5 milions d'euros. Amb aquesta penya i amb la seva sensibilitat no farem res. Necessitem urgentment una ventada…

Set anys del Ruth Vela

El Ruth Vela Gym fa set anys. Ja estan consolidades a la seva nova ubicació. Tenen bona clientela i cada dia millor. No és tampoc casualitat, tant la Ruth com l'Esther treballen molt cada dia, tirar endavant un negoci avui dia no és tant fàcil i, ho fan de manera brillant, amb gran professionalitat i entrega. El dia 15 de juny farà set anys que estan en marxa i a més amb grans èxits internacionals. La mateix Ruth sovint està convidada a l'estranger per participar en jornades demostratives de Kangoo. Que jo recordi en pocs mesos ha estat a Itàlia, Rússia, Ucraïna, Alemanya, Irlanda i no sé on més, té agenda per unes quantes sortides europees més. És el resultat de l'esforç. Aquestes bones amigues fan els primers set anys i jo m'ho miro amb gran entusiasme. Per molts anys.

La Ruth a la Patagònia

La Ruth Vela i la seva tropa són els campions del Món de Kangoo i durant l'any 18 porta un grapat de viatges per tota Europa per fer demostracions i gaudir de l'espectacle que suposa veure-la com la balla amb això del Kangoo. Ara des de fa uns dies la Ruth està a la Patagonia, concretament a Comodoro Rivadavia i serà la protagonista d'unes jornades que s'anomenen Salta Patagonia. S'ho passaran la mar de bé i descobriran a una fantàstica Ruth en acció. Quan torni els espera Milà, on hauran de revalidar el títol de campiones mundials. Segurament no serà fàcil, més que tot perquè la competència és forta, però segur que triomfaran. De moment la tenim ballant gairebé al Pol Sud; allà és primevera i enguany més que mai.