Passa al contingut principal

Eleccions a MIFAS, candidatura d'Albert Carbonell

El proper 18 de maig, dins de l'Assemblea General de MIFAS, es durà a terme l’elecció de la Junta Directiva per als propers 4 anys.
Em plau anunciar-vos que un grup de socis i sòcies presentem una candidatura on es barregen membres amb molta experiència dins de l'entitat amb d’altres que per primer cop entren a formar part de l'equip de govern. Així doncs, comptem tant amb els coneixements adquirits al llarg dels anys com amb punts de vista nous que aporten renovació. Tots junts formem un equip que està desitjant desenvolupar nous camps de treball i que representin una evolució important per a MIFAS.
L'equip d'aquesta candidatura la conformem l’Albert Carbonell, Anna Mª Guillén, Josep Planiol, Artur Altabàs, Xavi Aldamiz, Glòria Ubeda, Josep Ligero, Carlos Bermúdez, Paco Asenjo  i Mª Jesús Herrera.  Hem elaborat un pla de treball (que es presentarà el dia de l'assemblea general) on cada membre durà a terme unes tasques específiques amb l'objectiu comú de seguir lluitant pels drets del col·lectiu de persones amb discapacitat física. 
No obstant, si abans de la reunió, qualsevol soci/a de MIFAS vol consultar-nos o debatre algun tema, o desitja fer-nos una proposta referent a l'entitat  o al col·lectiu, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a acarbonell@mifas.cat
Segons els estatuts de l'associació, per tal de poder presentar una candidatura oficial a les eleccions es necessita un número determinat d'avals, aquest any són 104.  Us demanem a tots/es els/les socis i sòcies que ens vulgueu donar la confiança que ompliu la butlleta adjunta (només els camps de Nom i cognoms, DNI i firma) o que ens la demaneu a qualsevol dels membres de la candidatura.
No cal dir-vos que treballarem de valent per MIFAS, tal i com s'ha fet fins ara i, a la vegada, afrontarem nous reptes que portaran a l'entitat cap amunt i milloraran la qualitat de vida del col·lectiu de persones amb discapacitat física.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Miserables

El govern català ha suprimit avui mateix les bonificacions que les persones amb discapacitat tenien a l'hora de pagar el maleït impost AJD (Actes Jurídics Documentats), que en el nostre cas era del 0,5  per cent, enlloc del 1,5 per cent que pagaven la resta de ciutadans. Els menors de 32 anys també se'n beneficiaven. Una petita bonificació que ajudava a les persones amb discapacitat a l'hora de comprar una vivenda. Doncs ja està, a la reunió del govern d'avui, presidit per en Torra se l'han carregat. Un gran pas per la igualtat d'oportunitats, una mesura molt republicana. El govern de Catalunya diu una cosa en seus discursos i després fa el contrari. Torra, que presideix aquest país és un personatge que fa caure la cara de vergonya, a més ho fa sense cap mena d'escrúpols. Amb aquesta supressió el govern podrà recaptar la miserable xifra de 16,5 milions d'euros. Amb aquesta penya i amb la seva sensibilitat no farem res. Necessitem urgentment una ventada…

Set anys del Ruth Vela

El Ruth Vela Gym fa set anys. Ja estan consolidades a la seva nova ubicació. Tenen bona clientela i cada dia millor. No és tampoc casualitat, tant la Ruth com l'Esther treballen molt cada dia, tirar endavant un negoci avui dia no és tant fàcil i, ho fan de manera brillant, amb gran professionalitat i entrega. El dia 15 de juny farà set anys que estan en marxa i a més amb grans èxits internacionals. La mateix Ruth sovint està convidada a l'estranger per participar en jornades demostratives de Kangoo. Que jo recordi en pocs mesos ha estat a Itàlia, Rússia, Ucraïna, Alemanya, Irlanda i no sé on més, té agenda per unes quantes sortides europees més. És el resultat de l'esforç. Aquestes bones amigues fan els primers set anys i jo m'ho miro amb gran entusiasme. Per molts anys.

La Ruth a la Patagònia

La Ruth Vela i la seva tropa són els campions del Món de Kangoo i durant l'any 18 porta un grapat de viatges per tota Europa per fer demostracions i gaudir de l'espectacle que suposa veure-la com la balla amb això del Kangoo. Ara des de fa uns dies la Ruth està a la Patagonia, concretament a Comodoro Rivadavia i serà la protagonista d'unes jornades que s'anomenen Salta Patagonia. S'ho passaran la mar de bé i descobriran a una fantàstica Ruth en acció. Quan torni els espera Milà, on hauran de revalidar el títol de campiones mundials. Segurament no serà fàcil, més que tot perquè la competència és forta, però segur que triomfaran. De moment la tenim ballant gairebé al Pol Sud; allà és primevera i enguany més que mai.