Passa al contingut principal

El CAP de Blanes (segona part)

Segona part publicada avui pel Diari de Girona sobre l'accessibilitat del CAP-2 de Blanes. Tot plegat sembla que s'arreglarà i quedarà bé. Enganxo aquí la notícia també, com a continuació de la que vaig posar ahir.

Un dia després de la inauguració oficial, MIFAS va assegurar que l'Ajuntament de Blanes s'ha compromès a posar una plaça d'aparcament per a minusvàlids davant l'entrada del nou CAP. Aquesta notícia és molt satisfactòria, va explicar Julio Merino, president de l'associació MIFAS de Blanes ja que tal i com va denunciar abans d'ahir Merino, l'única plaça de pàrquing que hi ha fins ara està davant l'entrada del centre de salut mental del nou CAP.

Celestino Lillo, regidor de Serveis Municipals de l'Ajuntament de Blanes va explicar que no hi ha cap inconvenient en posar una plaça més d'aparcament i va avançar, que podria ser que fins i tot n'hi haguessin dues per a disminuïts. En concret, tal i com requerien des de MIFAS Blanes, estarà situada davant l'entrada principal del nou CAP, on ara hi ha els contenidors d'escombraries. Lillo va explicar que ja ha donat ordres a la policia local i que un cop s'hagin tren els contenidors, es procedirà a la pintada de les noves places d'aparcament.

Per la seva banda, des del Departament de Salut van aclarir que si bé és cert que hi ha aquest aparcament davant d'una entrada, que no és la principal del CAP, no hi ha cap problema perquè les persones amb problemes de mobilitat entrin per allà i no hagin de fer la pujada per entrar per l'accés principal. A més, van suggerir que tot aquell que tingui problemes de mobilitat, per l'accés del centre de Salut Mental es pot arribar a un ascensor que poden utilitzar tots aquells qui vulguin accedir a les diferents plantes del centre.

Per altra banda, Merino va recordar que a més a la plaça d'aparcament actual tenen problemes per poder obrir la porta del cotxe, ja que el senyal de trànsit no està ben col·local. Lillo va explicar que aquest tema l'ha traslladat als serveis locals i que el mouran de lloc.

Finalment, el delegat de MIFAS a Blanes va explicar que estan molt contents pel que fa a l'interior del nou Centre d'Atenció Primària de Blanes ja que no hi ha problemes de barreres arquitectòniques i va expressar la seva satisfacció perquè el consistori està solucionant les coses de forma tan ràpida.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Miserables

El govern català ha suprimit avui mateix les bonificacions que les persones amb discapacitat tenien a l'hora de pagar el maleït impost AJD (Actes Jurídics Documentats), que en el nostre cas era del 0,5  per cent, enlloc del 1,5 per cent que pagaven la resta de ciutadans. Els menors de 32 anys també se'n beneficiaven. Una petita bonificació que ajudava a les persones amb discapacitat a l'hora de comprar una vivenda. Doncs ja està, a la reunió del govern d'avui, presidit per en Torra se l'han carregat. Un gran pas per la igualtat d'oportunitats, una mesura molt republicana. El govern de Catalunya diu una cosa en seus discursos i després fa el contrari. Torra, que presideix aquest país és un personatge que fa caure la cara de vergonya, a més ho fa sense cap mena d'escrúpols. Amb aquesta supressió el govern podrà recaptar la miserable xifra de 16,5 milions d'euros. Amb aquesta penya i amb la seva sensibilitat no farem res. Necessitem urgentment una ventada…

Set anys del Ruth Vela

El Ruth Vela Gym fa set anys. Ja estan consolidades a la seva nova ubicació. Tenen bona clientela i cada dia millor. No és tampoc casualitat, tant la Ruth com l'Esther treballen molt cada dia, tirar endavant un negoci avui dia no és tant fàcil i, ho fan de manera brillant, amb gran professionalitat i entrega. El dia 15 de juny farà set anys que estan en marxa i a més amb grans èxits internacionals. La mateix Ruth sovint està convidada a l'estranger per participar en jornades demostratives de Kangoo. Que jo recordi en pocs mesos ha estat a Itàlia, Rússia, Ucraïna, Alemanya, Irlanda i no sé on més, té agenda per unes quantes sortides europees més. És el resultat de l'esforç. Aquestes bones amigues fan els primers set anys i jo m'ho miro amb gran entusiasme. Per molts anys.

La Ruth a la Patagònia

La Ruth Vela i la seva tropa són els campions del Món de Kangoo i durant l'any 18 porta un grapat de viatges per tota Europa per fer demostracions i gaudir de l'espectacle que suposa veure-la com la balla amb això del Kangoo. Ara des de fa uns dies la Ruth està a la Patagonia, concretament a Comodoro Rivadavia i serà la protagonista d'unes jornades que s'anomenen Salta Patagonia. S'ho passaran la mar de bé i descobriran a una fantàstica Ruth en acció. Quan torni els espera Milà, on hauran de revalidar el títol de campiones mundials. Segurament no serà fàcil, més que tot perquè la competència és forta, però segur que triomfaran. De moment la tenim ballant gairebé al Pol Sud; allà és primevera i enguany més que mai.