Passa al contingut principal

The Kite Runner, Cometas...

Fa uns dies vaig poder veure la pel·lícula "The Kite Runner" (Cometas en el Cielo) per recomanació d'una bona amiga. Va agradar-me i em sembla que pot ser una aproximació d'allò que passava i passa encara en un país que està en guerra i que és Afganistan, un lloc on només existeix la cultura de la guerra. Tots els intèrprets són de la zona, i la seva vida real ha estat condicionada en aquella realitat social. Fent un cop d'ull a les cartelleres, en els diaris he vist que la fan a molt pocs llocs. Una llàstima que no se'n parli massa. La web oficial de la pel·lícula és http://www.kiterunnermovie.com/ on podreu veure-hi anotacions i un tràiler. Ep! la música; enganxa una mica.

Comentaris

núria ha dit…
El poble d'Agfanistan ha rebut de valent. Vaig anar a veure aquesta pel·licula i em va agadrar molt. Moltes gràcies! Crec que buscare la novel·la.
Queda pendent de filmar però la situacio actual, no sigui que amb uns Talibans tan bèsties, algú pugui pensar que això es pot solucionar amb més garrotades i des d'Estats Units.

Entrades populars d'aquest blog

Miserables

El govern català ha suprimit avui mateix les bonificacions que les persones amb discapacitat tenien a l'hora de pagar el maleït impost AJD (Actes Jurídics Documentats), que en el nostre cas era del 0,5  per cent, enlloc del 1,5 per cent que pagaven la resta de ciutadans. Els menors de 32 anys també se'n beneficiaven. Una petita bonificació que ajudava a les persones amb discapacitat a l'hora de comprar una vivenda. Doncs ja està, a la reunió del govern d'avui, presidit per en Torra se l'han carregat. Un gran pas per la igualtat d'oportunitats, una mesura molt republicana. El govern de Catalunya diu una cosa en seus discursos i després fa el contrari. Torra, que presideix aquest país és un personatge que fa caure la cara de vergonya, a més ho fa sense cap mena d'escrúpols. Amb aquesta supressió el govern podrà recaptar la miserable xifra de 16,5 milions d'euros. Amb aquesta penya i amb la seva sensibilitat no farem res. Necessitem urgentment una ventada…

Set anys del Ruth Vela

El Ruth Vela Gym fa set anys. Ja estan consolidades a la seva nova ubicació. Tenen bona clientela i cada dia millor. No és tampoc casualitat, tant la Ruth com l'Esther treballen molt cada dia, tirar endavant un negoci avui dia no és tant fàcil i, ho fan de manera brillant, amb gran professionalitat i entrega. El dia 15 de juny farà set anys que estan en marxa i a més amb grans èxits internacionals. La mateix Ruth sovint està convidada a l'estranger per participar en jornades demostratives de Kangoo. Que jo recordi en pocs mesos ha estat a Itàlia, Rússia, Ucraïna, Alemanya, Irlanda i no sé on més, té agenda per unes quantes sortides europees més. És el resultat de l'esforç. Aquestes bones amigues fan els primers set anys i jo m'ho miro amb gran entusiasme. Per molts anys.

La Ruth a la Patagònia

La Ruth Vela i la seva tropa són els campions del Món de Kangoo i durant l'any 18 porta un grapat de viatges per tota Europa per fer demostracions i gaudir de l'espectacle que suposa veure-la com la balla amb això del Kangoo. Ara des de fa uns dies la Ruth està a la Patagonia, concretament a Comodoro Rivadavia i serà la protagonista d'unes jornades que s'anomenen Salta Patagonia. S'ho passaran la mar de bé i descobriran a una fantàstica Ruth en acció. Quan torni els espera Milà, on hauran de revalidar el títol de campiones mundials. Segurament no serà fàcil, més que tot perquè la competència és forta, però segur que triomfaran. De moment la tenim ballant gairebé al Pol Sud; allà és primevera i enguany més que mai.