Ves al contingut principal

L'Epsalockfumsinoplou de l'Ebre

A Girona s’ha acabat l’aigua i els de Barcelona l’hauran de treure d’allà on puguin. He vist que el govern central i el govern català han pactat un Epsalockfumsinoplou de l’Ebre. Una solució temporal que en cap cas és un transvasament perquè la paraula vol dir una altra cosa. I aquí la cosa no està per transvasar res de res, ni una gota, lògicament. La gent s’emprenya perquè veuen que l’aigua que passava per davant de casa seva ja no hi passa. La sequera és bastant seriosa i sembla que l’estiu no serà pas fàcil. Jo del que estic absolutament entusiasmat és de la solució trobada; L’epsalockfumsinoplou ha estat la millor i ara mateix estic una mica preocupat per si en matèria de la discapacitat també ens apliquen alguna paraula nova. Les paraules noves serveixen per trobar solucions a determinats problemes, encara que siguin antics. La sequera n’és un exemple, i la discapacitat i la gent que s’hi dedica també. Transvasar era el verb que ara mateix no encaixava, no aportava cap solució, i per això surten paraules noves. Redéu els diccionaris...

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Campiones del Món

Foto de la Ruth Vela i Esther García, propietàries i màximes responsables del Ruth Vela Gym de Girona, però també Campiones del Món de Kangoo-Jump. El títol el tenen des d'ahir diumenge, on varen participar amb altres cinc gironines en el Mundial d'aquesta modalitat. Varen competir amb més de 20 equips de diferents països i res, varen guanyar perquè senzillament són les que més emocionaren al públic i als membres del jurat. L'esdeveniment va tenir lloc a Madrid aquest passat cap de setmana. 
Vaig ser testimoni de les primeres passes que la Ruth va fer per composar la representació que varen fer-hi. En qüestió de dies la Ruth va anar cosint una coreografia que va acabar sent molt impactant i contundent. Avui he anat al Gym i han posat per aquesta fotografia. Són excepcionals i els resultats equivalen a l'esforç i la il·lusió que hi han posat. El premi és més que merescut, i res, aquí les teniu.

Set anys del Ruth Vela

El Ruth Vela Gym fa set anys. Ja estan consolidades a la seva nova ubicació. Tenen bona clientela i cada dia millor. No és tampoc casualitat, tant la Ruth com l'Esther treballen molt cada dia, tirar endavant un negoci avui dia no és tant fàcil i, ho fan de manera brillant, amb gran professionalitat i entrega. El dia 15 de juny farà set anys que estan en marxa i a més amb grans èxits internacionals. La mateix Ruth sovint està convidada a l'estranger per participar en jornades demostratives de Kangoo. Que jo recordi en pocs mesos ha estat a Itàlia, Rússia, Ucraïna, Alemanya, Irlanda i no sé on més, té agenda per unes quantes sortides europees més. És el resultat de l'esforç. Aquestes bones amigues fan els primers set anys i jo m'ho miro amb gran entusiasme. Per molts anys.

La Ruth a la Patagònia

La Ruth Vela i la seva tropa són els campions del Món de Kangoo i durant l'any 18 porta un grapat de viatges per tota Europa per fer demostracions i gaudir de l'espectacle que suposa veure-la com la balla amb això del Kangoo. Ara des de fa uns dies la Ruth està a la Patagonia, concretament a Comodoro Rivadavia i serà la protagonista d'unes jornades que s'anomenen Salta Patagonia. S'ho passaran la mar de bé i descobriran a una fantàstica Ruth en acció. Quan torni els espera Milà, on hauran de revalidar el títol de campiones mundials. Segurament no serà fàcil, més que tot perquè la competència és forta, però segur que triomfaran. De moment la tenim ballant gairebé al Pol Sud; allà és primevera i enguany més que mai.