Passa al contingut principal

Una llàstima

En els diaris d'avui hi veig la notícia de que Ryanair està negociant amb AENA poder volar també des de l'aeroport de Barcelona. Aquesta me l'esperava, he de dir-ho clarament. L'Aeroport del Prat està perdent passatgers per la crisi que patim i també perquè no ha deixat de ser mai una terminal auxiliar de l'aeroport de Madrid i ara amb això de l'AVE ha perdut pistonada. Ryanair és una empresa que va a "toc de pitu" i per tant s'aprofita en certa manera de les debilitats que envolten el sector i de qui les gestiona.

De tota manera el que em preocupa és que això d'una manera molt clara anirà en detriment dels dos altres aeroports catalans que darrerament s'han estat consolidant; Girona i Reus. L'aeroport del sud ja anava a tranques i barranques, però el de Girona ha estat funcionant a tota màquina, encara que finalment cap altre empresa aeronàutica ha volgut venir. El de Girona és com una terminal privada de Ryanair i per tant la companyia irlandesa ha aconseguit uns quants privilegis, que no tindrà especials problemes perquè aviat també els tingui en altres aeroports.

L'editorial del Diari de Girona d'avui dissabte diu, que la veritable competència de Girona és el propi aeroport de Barcelona. Hi estic d'acord. La marxa de Ryanair de Girona, de forma escalonada -si voleu- suposarà un cop fort a l'economia de les nostres comarques. Efectivament jo no crec que hi hagi una marxa sobtada, però serà subtil i amb un cert silenci. Serà una veritable llàstima. -- Ep!, si m'equivoco, fantàstic! però aquesta predicció és fàcil d'encertar.

Comentaris

Anònim ha dit…
vaja a mi akesta noticia no m´agrada gens jooooooooo.a mi em mola q estigui aki el aeroport perq venen molts guiris ,fan ambientillo chulo a girona y a me,saber q tinc l´aeroport tan accesibla con agafar l´autobus en dona sensacion de q en qualsevol moment puc marxar alla on vulgui(diguem tonta pero es aixi).ara me enfadat y punto!!
bonaventura-ayats ha dit…
Bé, de moment no ha dit res ningú. Tampoc cal tirar a terra el campanar, suposo que això és només una notícia, dolenta, però de moment no passa d'aquí. El que passa és que quan vaig una predicció dolenta, malauradament l'encerto.

N'hauré de fer algunes de bones, a veure que passa!
Anònim ha dit…
dons llegeix-me la ma ciberneticament i digam kines prediccions veus,por fi !!!!!!.
necesito respostas per la meva vida descarriada jajaj

srta dusseldorf.

pd: per cert el missatje de abans es meu jajajja

Entrades populars d'aquest blog

Miserables

El govern català ha suprimit avui mateix les bonificacions que les persones amb discapacitat tenien a l'hora de pagar el maleït impost AJD (Actes Jurídics Documentats), que en el nostre cas era del 0,5  per cent, enlloc del 1,5 per cent que pagaven la resta de ciutadans. Els menors de 32 anys també se'n beneficiaven. Una petita bonificació que ajudava a les persones amb discapacitat a l'hora de comprar una vivenda. Doncs ja està, a la reunió del govern d'avui, presidit per en Torra se l'han carregat. Un gran pas per la igualtat d'oportunitats, una mesura molt republicana. El govern de Catalunya diu una cosa en seus discursos i després fa el contrari. Torra, que presideix aquest país és un personatge que fa caure la cara de vergonya, a més ho fa sense cap mena d'escrúpols. Amb aquesta supressió el govern podrà recaptar la miserable xifra de 16,5 milions d'euros. Amb aquesta penya i amb la seva sensibilitat no farem res. Necessitem urgentment una ventada…

Set anys del Ruth Vela

El Ruth Vela Gym fa set anys. Ja estan consolidades a la seva nova ubicació. Tenen bona clientela i cada dia millor. No és tampoc casualitat, tant la Ruth com l'Esther treballen molt cada dia, tirar endavant un negoci avui dia no és tant fàcil i, ho fan de manera brillant, amb gran professionalitat i entrega. El dia 15 de juny farà set anys que estan en marxa i a més amb grans èxits internacionals. La mateix Ruth sovint està convidada a l'estranger per participar en jornades demostratives de Kangoo. Que jo recordi en pocs mesos ha estat a Itàlia, Rússia, Ucraïna, Alemanya, Irlanda i no sé on més, té agenda per unes quantes sortides europees més. És el resultat de l'esforç. Aquestes bones amigues fan els primers set anys i jo m'ho miro amb gran entusiasme. Per molts anys.

La Ruth a la Patagònia

La Ruth Vela i la seva tropa són els campions del Món de Kangoo i durant l'any 18 porta un grapat de viatges per tota Europa per fer demostracions i gaudir de l'espectacle que suposa veure-la com la balla amb això del Kangoo. Ara des de fa uns dies la Ruth està a la Patagonia, concretament a Comodoro Rivadavia i serà la protagonista d'unes jornades que s'anomenen Salta Patagonia. S'ho passaran la mar de bé i descobriran a una fantàstica Ruth en acció. Quan torni els espera Milà, on hauran de revalidar el títol de campiones mundials. Segurament no serà fàcil, més que tot perquè la competència és forta, però segur que triomfaran. De moment la tenim ballant gairebé al Pol Sud; allà és primevera i enguany més que mai.