Passa al contingut principal

En Vilert contesta

LA PROMOCIÓ DE L'OFERTA TURÍSTICA ACCESSIBLE EN ELS NOSTRES MERCATS

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona treballa en col·laboració amb diverses organitzacions per tal d'estructurar i promocionar l'oferta turística accessible de què disposa la Costa Brava, les comarques gironines d'interior i el Pirineu de Girona. Des del Patronat promovem la sensibilització del sector turístic envers aquest segment de mercat en creixement i impulsem estratègies que han de permetre rendibilitzar i desestacionalitzar la indústria turística gironina a fi de diferenciar-nos de les nostres destinacions competidores amb productes de qualitat, també pel que es refereix a turisme accessible. La nostra destinació disposa actualment d'un nombre important de recursos turístics accessibles que tant per la seva varietat com qualitat, ens han permès promocionar una oferta important per a un segment de mercat que va a l'alça.Més enllà dels establiments i equipaments adaptats, és destacable la nostra oferta en matèria d'activitats turístiques adaptades a persones amb discapacitats físiques. Ens referim, per exemple, a: cicloturisme a les vies verdes amb bicicletes adaptades, viatges en globus adaptat a la Garrotxa, rutes adaptades en el Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà, esquí adaptat a la Molina, submarinisme amb cadira amfíbia a l'Estartit, vela adaptada a l'Escala, entre d'altres.Estem col·laborant amb l'organització ONCE en la publicació de la primera guia turística en braille de la Costa Brava, que comptem poder presentar en el marc de la celebració del Centenari de la Costa Brava. La nostra entitat col·labora alhora amb l'Associació Elsa Integració en la potenciació del turisme per a tothom materialitzant en la recollida de dades amb informació real sobre el grau d'accessibilitat de les instal·lacions i serveis turístics per ser inclosa en diverses publicacions que edita l'entitat. S'avança també en la redacció i publicació d'un decàleg de Bones Pràctiques en accessibilitat turística i en la formació i capacitació al sector per tal de millorar la competitivitat dels serveis turístics que ofereixen les comarques gironines. Hem tingut contacte amb MIFAS per obrir vies de col·laboració en matèria de turisme accessible.Tant per sensibilitat social com per interessos del mercat turístic, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona aposta clarament per potenciar la nostra oferta turística accessible a tothom, dirigint les nostres accions promocionals en aquesta matèria als mercats que ens són propis. L'acció que vam presentar recentment a FITUR, que visualitza el Centenari de la Costa Brava amb la presència del seu logotip en el vaixell que donarà la volta al món amb vela adaptada, ens ajuda a projectar internacionalment la Costa Brava com a destinació turística accessible.


NOTA; Suposo que aquesta carta és la resposta a l'article que va publicar el Diari de Girona avui justament fa una setmana, cliqueu aquí i el podreu llegir.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Miserables

El govern català ha suprimit avui mateix les bonificacions que les persones amb discapacitat tenien a l'hora de pagar el maleït impost AJD (Actes Jurídics Documentats), que en el nostre cas era del 0,5  per cent, enlloc del 1,5 per cent que pagaven la resta de ciutadans. Els menors de 32 anys també se'n beneficiaven. Una petita bonificació que ajudava a les persones amb discapacitat a l'hora de comprar una vivenda. Doncs ja està, a la reunió del govern d'avui, presidit per en Torra se l'han carregat. Un gran pas per la igualtat d'oportunitats, una mesura molt republicana. El govern de Catalunya diu una cosa en seus discursos i després fa el contrari. Torra, que presideix aquest país és un personatge que fa caure la cara de vergonya, a més ho fa sense cap mena d'escrúpols. Amb aquesta supressió el govern podrà recaptar la miserable xifra de 16,5 milions d'euros. Amb aquesta penya i amb la seva sensibilitat no farem res. Necessitem urgentment una ventada…

Set anys del Ruth Vela

El Ruth Vela Gym fa set anys. Ja estan consolidades a la seva nova ubicació. Tenen bona clientela i cada dia millor. No és tampoc casualitat, tant la Ruth com l'Esther treballen molt cada dia, tirar endavant un negoci avui dia no és tant fàcil i, ho fan de manera brillant, amb gran professionalitat i entrega. El dia 15 de juny farà set anys que estan en marxa i a més amb grans èxits internacionals. La mateix Ruth sovint està convidada a l'estranger per participar en jornades demostratives de Kangoo. Que jo recordi en pocs mesos ha estat a Itàlia, Rússia, Ucraïna, Alemanya, Irlanda i no sé on més, té agenda per unes quantes sortides europees més. És el resultat de l'esforç. Aquestes bones amigues fan els primers set anys i jo m'ho miro amb gran entusiasme. Per molts anys.

La Ruth a la Patagònia

La Ruth Vela i la seva tropa són els campions del Món de Kangoo i durant l'any 18 porta un grapat de viatges per tota Europa per fer demostracions i gaudir de l'espectacle que suposa veure-la com la balla amb això del Kangoo. Ara des de fa uns dies la Ruth està a la Patagonia, concretament a Comodoro Rivadavia i serà la protagonista d'unes jornades que s'anomenen Salta Patagonia. S'ho passaran la mar de bé i descobriran a una fantàstica Ruth en acció. Quan torni els espera Milà, on hauran de revalidar el títol de campiones mundials. Segurament no serà fàcil, més que tot perquè la competència és forta, però segur que triomfaran. De moment la tenim ballant gairebé al Pol Sud; allà és primevera i enguany més que mai.