Ves al contingut principal

Caixes amb graons

He llegit a la premsa gironina que "la Caixa" tancarà properament un grapat d'oficines, després d'haver-se fusionat Caixa Girona i davant la duplicitat que s'han trobat en moltes poblacions de les nostres comarques. Ignoro quins són els criteris a l'hora de decidir quina oficina tanquen i quines deixen obertes, però espero que el tema de l'accessibilitat hi sigui present. La Caixa té pràcticament totes les oficines adaptades -més o menys- mentre que Caixa Girona no en tenia gairebé cap, exceptuant les més noves o per casualitat. (A vegades la casualitat també permet accedir, sense saber exactament el motiu...)

Suposo que no serveix de massa que a través d'aquest bloc demani que les oficines que quedin obertes s'hi pugui entrar, però vaja, penso que seria un detall important. De pas, les altres fusions que hi ha en marxa també haurien de tenir present aquestes coses estranyes que alguns demanem i que consisteix en poder entrar als llocs. En fi, són manies que amb el temps es curen.

Comentaris

a peu coix ha dit…
Hola Quim, no seria bó que expliquesiu la vostra inquietut?
Ara encara hi sou a temps
Rachel ha dit…
però els caixers adaptats de caixa de girona estant més ben adaptats que els de la caixa de pensions, almemnys jo en uns soc capaç de treure els diners sola i en els altres no.
bonaventura-ayats ha dit…
hola, hi estem treballant. De tota manera la majoria d'oficines que quedaran obertes són les de la Caixa de Pensions, alguna també de Caixa de Girona però poques. Sembla que quedaran les que són més noves i per tant força accessibles.
Des de MIFAS ho seguirem.

Alguns caixers de Caixa Girona els han posat més baixos, però no massa, parlo per la meva experiència, però la Rachel coneix millor Figueres i podria ser que allà fós a l'inrevés
Rachel ha dit…
Quim, a Girona em passa el mateix, per treure els diners completament sola me'n vaig, des del c empúries al C/de la creu, a on abans era la seu de caixa girona
el caixer de la caixa de pensions de l'av. st.narcís, q el tinc ben a prop, i en teoria es`tà ben adaptat, a mi no em va bé, no puc entrar-hi sola i necessito ajuda per posar i treure tan la llibreta com la targeta, i això em passa amb la majoria de caixers de la caixa de pensions.
el que hi ha al c/sta clara crec que em va bé, però la majoria ho tenen massa alt tot.
esperem que, com tu dius, s'hi mirin hi deixin els meus nous i adequats a tothom. :)
bonaventura-ayats ha dit…
De tota manera la Caixa Girona del carrer la Creu era l'excepció, les oficines que estaven properes a MIFAS, al barri de Sant Narcís no hi havia cap oficina de Caixa Girona presentable. Ara la central la del carrer la creu sí.
El problema de la Caixa és que en general les portes costen molt d'obrir, no només per gent que té problemes, sinó per gairebé tothom. Pesen molt i van molt fortes. En fi, a veure què passarà amb tot això.
Cuidat

Entrades populars d'aquest blog

Campiones del Món

Foto de la Ruth Vela i Esther García, propietàries i màximes responsables del Ruth Vela Gym de Girona, però també Campiones del Món de Kangoo-Jump. El títol el tenen des d'ahir diumenge, on varen participar amb altres cinc gironines en el Mundial d'aquesta modalitat. Varen competir amb més de 20 equips de diferents països i res, varen guanyar perquè senzillament són les que més emocionaren al públic i als membres del jurat. L'esdeveniment va tenir lloc a Madrid aquest passat cap de setmana. 
Vaig ser testimoni de les primeres passes que la Ruth va fer per composar la representació que varen fer-hi. En qüestió de dies la Ruth va anar cosint una coreografia que va acabar sent molt impactant i contundent. Avui he anat al Gym i han posat per aquesta fotografia. Són excepcionals i els resultats equivalen a l'esforç i la il·lusió que hi han posat. El premi és més que merescut, i res, aquí les teniu.

Set anys del Ruth Vela

El Ruth Vela Gym fa set anys. Ja estan consolidades a la seva nova ubicació. Tenen bona clientela i cada dia millor. No és tampoc casualitat, tant la Ruth com l'Esther treballen molt cada dia, tirar endavant un negoci avui dia no és tant fàcil i, ho fan de manera brillant, amb gran professionalitat i entrega. El dia 15 de juny farà set anys que estan en marxa i a més amb grans èxits internacionals. La mateix Ruth sovint està convidada a l'estranger per participar en jornades demostratives de Kangoo. Que jo recordi en pocs mesos ha estat a Itàlia, Rússia, Ucraïna, Alemanya, Irlanda i no sé on més, té agenda per unes quantes sortides europees més. És el resultat de l'esforç. Aquestes bones amigues fan els primers set anys i jo m'ho miro amb gran entusiasme. Per molts anys.

La Ruth a la Patagònia

La Ruth Vela i la seva tropa són els campions del Món de Kangoo i durant l'any 18 porta un grapat de viatges per tota Europa per fer demostracions i gaudir de l'espectacle que suposa veure-la com la balla amb això del Kangoo. Ara des de fa uns dies la Ruth està a la Patagonia, concretament a Comodoro Rivadavia i serà la protagonista d'unes jornades que s'anomenen Salta Patagonia. S'ho passaran la mar de bé i descobriran a una fantàstica Ruth en acció. Quan torni els espera Milà, on hauran de revalidar el títol de campiones mundials. Segurament no serà fàcil, més que tot perquè la competència és forta, però segur que triomfaran. De moment la tenim ballant gairebé al Pol Sud; allà és primevera i enguany més que mai.