Ves al contingut principal

Caixes amb graons

He llegit a la premsa gironina que "la Caixa" tancarà properament un grapat d'oficines, després d'haver-se fusionat Caixa Girona i davant la duplicitat que s'han trobat en moltes poblacions de les nostres comarques. Ignoro quins són els criteris a l'hora de decidir quina oficina tanquen i quines deixen obertes, però espero que el tema de l'accessibilitat hi sigui present. La Caixa té pràcticament totes les oficines adaptades -més o menys- mentre que Caixa Girona no en tenia gairebé cap, exceptuant les més noves o per casualitat. (A vegades la casualitat també permet accedir, sense saber exactament el motiu...)

Suposo que no serveix de massa que a través d'aquest bloc demani que les oficines que quedin obertes s'hi pugui entrar, però vaja, penso que seria un detall important. De pas, les altres fusions que hi ha en marxa també haurien de tenir present aquestes coses estranyes que alguns demanem i que consisteix en poder entrar als llocs. En fi, són manies que amb el temps es curen.

Comentaris

a peu coix ha dit…
Hola Quim, no seria bó que expliquesiu la vostra inquietut?
Ara encara hi sou a temps
Rachel ha dit…
però els caixers adaptats de caixa de girona estant més ben adaptats que els de la caixa de pensions, almemnys jo en uns soc capaç de treure els diners sola i en els altres no.
bonaventura-ayats ha dit…
hola, hi estem treballant. De tota manera la majoria d'oficines que quedaran obertes són les de la Caixa de Pensions, alguna també de Caixa de Girona però poques. Sembla que quedaran les que són més noves i per tant força accessibles.
Des de MIFAS ho seguirem.

Alguns caixers de Caixa Girona els han posat més baixos, però no massa, parlo per la meva experiència, però la Rachel coneix millor Figueres i podria ser que allà fós a l'inrevés
Rachel ha dit…
Quim, a Girona em passa el mateix, per treure els diners completament sola me'n vaig, des del c empúries al C/de la creu, a on abans era la seu de caixa girona
el caixer de la caixa de pensions de l'av. st.narcís, q el tinc ben a prop, i en teoria es`tà ben adaptat, a mi no em va bé, no puc entrar-hi sola i necessito ajuda per posar i treure tan la llibreta com la targeta, i això em passa amb la majoria de caixers de la caixa de pensions.
el que hi ha al c/sta clara crec que em va bé, però la majoria ho tenen massa alt tot.
esperem que, com tu dius, s'hi mirin hi deixin els meus nous i adequats a tothom. :)
bonaventura-ayats ha dit…
De tota manera la Caixa Girona del carrer la Creu era l'excepció, les oficines que estaven properes a MIFAS, al barri de Sant Narcís no hi havia cap oficina de Caixa Girona presentable. Ara la central la del carrer la creu sí.
El problema de la Caixa és que en general les portes costen molt d'obrir, no només per gent que té problemes, sinó per gairebé tothom. Pesen molt i van molt fortes. En fi, a veure què passarà amb tot això.
Cuidat

Entrades populars d'aquest blog

Campiones del Món

Foto de la Ruth Vela i Esther García, propietàries i màximes responsables del Ruth Vela Gym de Girona, però també Campiones del Món de Kangoo-Jump. El títol el tenen des d'ahir diumenge, on varen participar amb altres cinc gironines en el Mundial d'aquesta modalitat. Varen competir amb més de 20 equips de diferents països i res, varen guanyar perquè senzillament són les que més emocionaren al públic i als membres del jurat. L'esdeveniment va tenir lloc a Madrid aquest passat cap de setmana. 
Vaig ser testimoni de les primeres passes que la Ruth va fer per composar la representació que varen fer-hi. En qüestió de dies la Ruth va anar cosint una coreografia que va acabar sent molt impactant i contundent. Avui he anat al Gym i han posat per aquesta fotografia. Són excepcionals i els resultats equivalen a l'esforç i la il·lusió que hi han posat. El premi és més que merescut, i res, aquí les teniu.

Ruth Vela Gym 2018

Més enllà de la política i dins del marc de la gent normal i corrent el 2017 ha estat un any extraordinari pel Ruth Vela Gym. Tant la Ruth com l'Esther -les seves propietàries- han aconseguit consolidar la nova ubicació del gimnàs, al barri de Sant Narcís de Girona i la clientela hem considerat els canvis com molt positius. És una zona on pots aparcar-hi bé, les instal·lacions són molt agradables i el gimnàs manté l'esperit que a mi tant m'agrada. Estic segur que 2018 serà un any magnífic per elles, i per tots els clients que formem part d'aquesta tropa. Per altra banda, la Ruth, l'Esther i un grapat d'amigues més varen ser les campiones del Món de Kangoo durant l'any 2017. Reben un grapat d'invitacions internacionals per fer desmostracions i la Ruth ha estat a Ucraïna, Itàlia i Bulgària recentment. O sigui que el 2018 serà mogut. Com ha de ser. Allà seré jo per veure-ho i animar a la tropa.

Dimarts a les sis

Silenci de Puigdemont. Entrarà en escena el proper dimarts a les sis de la tarda. Hi haurà compareixença del President al Ple del Parlament i em penso que serà líder d'audiència. Estem pendents de que el President tingui el seu gran moment, però no sabem que dirà. Hi ha una part del país que vol que proclami la independència, i l'altra part té pànic de que la declari. Coneixent a Puigdemont crec que no farà ni una cosa ni l'altra. Sortirà per dir que ha guanyat, però que no hi haurà entrega de medalles. Suposo que està buscant la manera de sortir de l'etzuc dignament. Estarem pendents d'ell, lògicament. Assumeixo que l'home deu estar vivint moments complicats. No obstant això, la resta dels habitants d'aquest país tampoc ho estem vivint amb massa alegria. Suposem que de tot això en serà conscient.
En aquests moments la qüestió catalana està en el seu màxim punt d'ebullició i no sabem com treure les olles del foc. Podem cremar-nos o sortir escaldats, to…