Passa al contingut principal

MIFAS, Zona Blava de Girona, Diari de GironaDIARI DE GIRONA.--La cap de l'oposició i portaveu del grup municipal del PSC a l'Ajuntament, Pia Bosch, qüestiona la "voluntat política" de l'Ajuntament durant el procés de la concessió de zones blaves de la ciutat. "La voluntat des del primer dia és que guanyi un altre tipus d'empresa", apunta la representant, que també destaca la complexitat que comportaria canviar les condicions de l'adjucicació: "En el moment en què es podia canviar no es va fer perquè no es va voler. Un cop s'ha tirat endavant resulta complicat poder canviar la decisió, i encara menys si no hi ha la voluntat de fer-ho".
La portaveu socialista va visitar ahir l'entitat MIFAS i va poder copsar les impressions del president de l'entitat, Pere Tubert, sobre l'adjudicació de la gestió de les zones blaves a la ciutat.
Qui també va recollir de primera mà les reaccions del grup van ser els representants de la Candidatura d'Unitat Popular (CUP), entre els quals el regidor Carles Bonaventura. Des de la formació reclamen a l'equip de govern que doni explicacions i també demanen "diàleg" per tal d'acordar una solució.
La CUP defensa la necessitat de prioritzar criteris ètics, socials i ambientals en l'adjudicació d'aquest tipus de concursos, i per això considera que "seria una mala notícia per la ciutat que la gestió del servei passés a mans una empresa convencional sense cap tipus d'arrelament al territori".
Suport a Mifas
Les oficines de Mifas no han deixat de rebre mostres de suport des que es va donar a conèixer que la concessió de les zones blaves de la ciutat apunta a una altra empresa. "L'esperança és l'última cosa que es perd. Avui -fent referència a ahir- l'entitat ha rebut suport de partits polítics i també d'entitats com Ramon Noguera i Drissa, que ens diuen que estan amb nosaltres", destaca el president del grup.

El responsable, que dimecres passat es va reunir amb l'alcalde Carles Puigdemont, apunta que l'empresa vencedora finalment seria la madrilenya Setex, que ofereix una proposta d'un 15% sobre la recaptació. "L'Ajuntament ha de contactar amb aquesta empresa per tal de determinar si poden justificar els comptes que ofereixen", concreta.
Segons subratlla el president, durant la reunió Puigdemont va dir que entenia l'actual postura de Mifas i li va comentar que intentaria ajudar el grup d'alguna manera. No obstant això, Tubert es mostra molest i afirma que el consistori "s'ha venut a una multinacional".

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Miserables

El govern català ha suprimit avui mateix les bonificacions que les persones amb discapacitat tenien a l'hora de pagar el maleït impost AJD (Actes Jurídics Documentats), que en el nostre cas era del 0,5  per cent, enlloc del 1,5 per cent que pagaven la resta de ciutadans. Els menors de 32 anys també se'n beneficiaven. Una petita bonificació que ajudava a les persones amb discapacitat a l'hora de comprar una vivenda. Doncs ja està, a la reunió del govern d'avui, presidit per en Torra se l'han carregat. Un gran pas per la igualtat d'oportunitats, una mesura molt republicana. El govern de Catalunya diu una cosa en seus discursos i després fa el contrari. Torra, que presideix aquest país és un personatge que fa caure la cara de vergonya, a més ho fa sense cap mena d'escrúpols. Amb aquesta supressió el govern podrà recaptar la miserable xifra de 16,5 milions d'euros. Amb aquesta penya i amb la seva sensibilitat no farem res. Necessitem urgentment una ventada…

Set anys del Ruth Vela

El Ruth Vela Gym fa set anys. Ja estan consolidades a la seva nova ubicació. Tenen bona clientela i cada dia millor. No és tampoc casualitat, tant la Ruth com l'Esther treballen molt cada dia, tirar endavant un negoci avui dia no és tant fàcil i, ho fan de manera brillant, amb gran professionalitat i entrega. El dia 15 de juny farà set anys que estan en marxa i a més amb grans èxits internacionals. La mateix Ruth sovint està convidada a l'estranger per participar en jornades demostratives de Kangoo. Que jo recordi en pocs mesos ha estat a Itàlia, Rússia, Ucraïna, Alemanya, Irlanda i no sé on més, té agenda per unes quantes sortides europees més. És el resultat de l'esforç. Aquestes bones amigues fan els primers set anys i jo m'ho miro amb gran entusiasme. Per molts anys.

La Ruth a la Patagònia

La Ruth Vela i la seva tropa són els campions del Món de Kangoo i durant l'any 18 porta un grapat de viatges per tota Europa per fer demostracions i gaudir de l'espectacle que suposa veure-la com la balla amb això del Kangoo. Ara des de fa uns dies la Ruth està a la Patagonia, concretament a Comodoro Rivadavia i serà la protagonista d'unes jornades que s'anomenen Salta Patagonia. S'ho passaran la mar de bé i descobriran a una fantàstica Ruth en acció. Quan torni els espera Milà, on hauran de revalidar el títol de campiones mundials. Segurament no serà fàcil, més que tot perquè la competència és forta, però segur que triomfaran. De moment la tenim ballant gairebé al Pol Sud; allà és primevera i enguany més que mai.