Passa al contingut principal

Santa Eugènia de Ter
Cap a les dues de la tarda començava l'arrossada que organitzava un grup de veïns de Santa Eugènia de Ter, conformant una de les moltes activitats que s'han dut a terme per la seva festa major. Santa Eugènia de Ter és després de l'eixample el barri més poblat de la ciutat de Girona. Abans era un poble pròpiament dit, tenia el seu Ajuntament i ara forma part de la Gran Girona. Al Pavelló de Montfalgars s'hi feia una arrossada que estava servida i preparada per gent de la Vall de Bianya, especialistes perquè m'han dit que l'arròs era bo. En aquell sector del barri de Santa Eugènia hi queden diversos blocs de pisos pendents d'acabar-se i per tant han d'entrar-hi nous veïns, tard o d'hora. És un dels barris on més s'hi nota els efectes de la crisi econòmica i la taxa d'atur és la més alta de la ciutat. Cal una fulla de ruta per treballar en aquest sector de la ciutat i no només fer-hi accions puntuals que justifiquen sensacions. El poc interès en aquest barri és nota a només 25 metres del mateix pavelló, un passatge està ple de brutícia que ja s'ha convertit en un dibuix normal i corrent. És un sector abandonat, que ha estat denunciat diverses vegades pel nostre grup municipal als diferents Plens de l'Ajuntament de Girona amb escassos efectes. Una llàstima perquè aquesta zona podria ser molt bonica per viure-hi. Us penjo tres fotografies fetes avui mateix, o sigui que gairebé en directe.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Miserables

El govern català ha suprimit avui mateix les bonificacions que les persones amb discapacitat tenien a l'hora de pagar el maleït impost AJD (Actes Jurídics Documentats), que en el nostre cas era del 0,5  per cent, enlloc del 1,5 per cent que pagaven la resta de ciutadans. Els menors de 32 anys també se'n beneficiaven. Una petita bonificació que ajudava a les persones amb discapacitat a l'hora de comprar una vivenda. Doncs ja està, a la reunió del govern d'avui, presidit per en Torra se l'han carregat. Un gran pas per la igualtat d'oportunitats, una mesura molt republicana. El govern de Catalunya diu una cosa en seus discursos i després fa el contrari. Torra, que presideix aquest país és un personatge que fa caure la cara de vergonya, a més ho fa sense cap mena d'escrúpols. Amb aquesta supressió el govern podrà recaptar la miserable xifra de 16,5 milions d'euros. Amb aquesta penya i amb la seva sensibilitat no farem res. Necessitem urgentment una ventada…

Set anys del Ruth Vela

El Ruth Vela Gym fa set anys. Ja estan consolidades a la seva nova ubicació. Tenen bona clientela i cada dia millor. No és tampoc casualitat, tant la Ruth com l'Esther treballen molt cada dia, tirar endavant un negoci avui dia no és tant fàcil i, ho fan de manera brillant, amb gran professionalitat i entrega. El dia 15 de juny farà set anys que estan en marxa i a més amb grans èxits internacionals. La mateix Ruth sovint està convidada a l'estranger per participar en jornades demostratives de Kangoo. Que jo recordi en pocs mesos ha estat a Itàlia, Rússia, Ucraïna, Alemanya, Irlanda i no sé on més, té agenda per unes quantes sortides europees més. És el resultat de l'esforç. Aquestes bones amigues fan els primers set anys i jo m'ho miro amb gran entusiasme. Per molts anys.

La Ruth a la Patagònia

La Ruth Vela i la seva tropa són els campions del Món de Kangoo i durant l'any 18 porta un grapat de viatges per tota Europa per fer demostracions i gaudir de l'espectacle que suposa veure-la com la balla amb això del Kangoo. Ara des de fa uns dies la Ruth està a la Patagonia, concretament a Comodoro Rivadavia i serà la protagonista d'unes jornades que s'anomenen Salta Patagonia. S'ho passaran la mar de bé i descobriran a una fantàstica Ruth en acció. Quan torni els espera Milà, on hauran de revalidar el títol de campiones mundials. Segurament no serà fàcil, més que tot perquè la competència és forta, però segur que triomfaran. De moment la tenim ballant gairebé al Pol Sud; allà és primevera i enguany més que mai.