Ves al contingut principal

Santa Eugènia de Ter
Cap a les dues de la tarda començava l'arrossada que organitzava un grup de veïns de Santa Eugènia de Ter, conformant una de les moltes activitats que s'han dut a terme per la seva festa major. Santa Eugènia de Ter és després de l'eixample el barri més poblat de la ciutat de Girona. Abans era un poble pròpiament dit, tenia el seu Ajuntament i ara forma part de la Gran Girona. Al Pavelló de Montfalgars s'hi feia una arrossada que estava servida i preparada per gent de la Vall de Bianya, especialistes perquè m'han dit que l'arròs era bo. En aquell sector del barri de Santa Eugènia hi queden diversos blocs de pisos pendents d'acabar-se i per tant han d'entrar-hi nous veïns, tard o d'hora. És un dels barris on més s'hi nota els efectes de la crisi econòmica i la taxa d'atur és la més alta de la ciutat. Cal una fulla de ruta per treballar en aquest sector de la ciutat i no només fer-hi accions puntuals que justifiquen sensacions. El poc interès en aquest barri és nota a només 25 metres del mateix pavelló, un passatge està ple de brutícia que ja s'ha convertit en un dibuix normal i corrent. És un sector abandonat, que ha estat denunciat diverses vegades pel nostre grup municipal als diferents Plens de l'Ajuntament de Girona amb escassos efectes. Una llàstima perquè aquesta zona podria ser molt bonica per viure-hi. Us penjo tres fotografies fetes avui mateix, o sigui que gairebé en directe.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Campiones del Món

Foto de la Ruth Vela i Esther García, propietàries i màximes responsables del Ruth Vela Gym de Girona, però també Campiones del Món de Kangoo-Jump. El títol el tenen des d'ahir diumenge, on varen participar amb altres cinc gironines en el Mundial d'aquesta modalitat. Varen competir amb més de 20 equips de diferents països i res, varen guanyar perquè senzillament són les que més emocionaren al públic i als membres del jurat. L'esdeveniment va tenir lloc a Madrid aquest passat cap de setmana. 
Vaig ser testimoni de les primeres passes que la Ruth va fer per composar la representació que varen fer-hi. En qüestió de dies la Ruth va anar cosint una coreografia que va acabar sent molt impactant i contundent. Avui he anat al Gym i han posat per aquesta fotografia. Són excepcionals i els resultats equivalen a l'esforç i la il·lusió que hi han posat. El premi és més que merescut, i res, aquí les teniu.

Set anys del Ruth Vela

El Ruth Vela Gym fa set anys. Ja estan consolidades a la seva nova ubicació. Tenen bona clientela i cada dia millor. No és tampoc casualitat, tant la Ruth com l'Esther treballen molt cada dia, tirar endavant un negoci avui dia no és tant fàcil i, ho fan de manera brillant, amb gran professionalitat i entrega. El dia 15 de juny farà set anys que estan en marxa i a més amb grans èxits internacionals. La mateix Ruth sovint està convidada a l'estranger per participar en jornades demostratives de Kangoo. Que jo recordi en pocs mesos ha estat a Itàlia, Rússia, Ucraïna, Alemanya, Irlanda i no sé on més, té agenda per unes quantes sortides europees més. És el resultat de l'esforç. Aquestes bones amigues fan els primers set anys i jo m'ho miro amb gran entusiasme. Per molts anys.

La Ruth a la Patagònia

La Ruth Vela i la seva tropa són els campions del Món de Kangoo i durant l'any 18 porta un grapat de viatges per tota Europa per fer demostracions i gaudir de l'espectacle que suposa veure-la com la balla amb això del Kangoo. Ara des de fa uns dies la Ruth està a la Patagonia, concretament a Comodoro Rivadavia i serà la protagonista d'unes jornades que s'anomenen Salta Patagonia. S'ho passaran la mar de bé i descobriran a una fantàstica Ruth en acció. Quan torni els espera Milà, on hauran de revalidar el títol de campiones mundials. Segurament no serà fàcil, més que tot perquè la competència és forta, però segur que triomfaran. De moment la tenim ballant gairebé al Pol Sud; allà és primevera i enguany més que mai.