Ves al contingut principal

Llaurar l'erm


No sé exactament quin moment viu el Procés, però amb els judicis a la corrupció que s'enceten i que agafen a diversos partits, especialment a l'antiga Convergència (ara Pdcat) no crec que estigui en el seu millor moment. Per altra banda, Artur Mas s'està movent amb intenció de tornar-se a presentar de President i això és el que em sembla que ho desconfigura una mica tot. Hi ha una certa mobilització popular a favor dels encausats per la consulta del 9N de l'any 2014, però aquests en les seves declaracions han jugat amb cartes una mica confuses. Des del meu punt de vista són dues coses diferents que s'haurien de desgranar de forma separada. Molta gent que no és ni ha estat de Convergència o com es digui ara, s'ha manifestat en contra dels judicis que s'han fet, però els seus autors estan segant l'herba per obrir-se camí cap al retorn de la política i a primera fila. Suposo que tot és ben legítim, però a mi la maniobra en sí, no m'agrada gens. Crec que el Pdcat és un partit que hi ha molt bona gent, ho he dit moltes vegades, però també hi ha gent que és problemàtica i penso que a la Catalunya del futur no li convé, sigui un país independent o sigui el que vulgui ser. De fet, l'enfonsament de Convergència va en paral·lel a tota situació política que estem vivint en els darrers cinc anys. Aquí també s'ha de dir que molts altres partits ja s'han embarrancat pel camí, només cal recordar les escenes viscudes a can PSC i l'enfonsament total d'Unió Democràtica. La resta d'opcions polítiques estan agafades de quatre grapes a les restes dels diferents naufragis. 

Sigui com sigui, ja fa cinc anys que estem ballant aquesta rumba i ara al capdavant de la política catalana hi tenim en Carles Puigdemont, que va ser un alcalde de Girona que no va fer res i que ara mateix no sabem si està al volant de la gestió catalana o portant un tractor i llaurant un camp erm. Tampoc entenc als d'ERC. De fet els d'ERC ja fa temps que no els entenc. No sé què defensen exactament. Si parléssim de discapacitats per exemple, no sé què fan ni tampoc se sap massa quins models defensen. Tot i que Dolors Bassa és una dona propera i amiga, el seu Departament s'ha instal·lat a les Antilles de la realitat. Un Departament desconfigurat i ple de gent que estava vinculada al sector de la discapacitat psíquica, incapaços de veure més enllà del seu nas. El Departament és mediocre i ERC hauria de fer-hi alguna cosa més que mirar-se el mèlic. Aquests són els dirigents que volen tirar endavant el nou país. Ja parlaré de la política que fan els del costat. La incompetència d'uns no hauria de justificar el guirigall dels altres. 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Campiones del Món

Foto de la Ruth Vela i Esther García, propietàries i màximes responsables del Ruth Vela Gym de Girona, però també Campiones del Món de Kangoo-Jump. El títol el tenen des d'ahir diumenge, on varen participar amb altres cinc gironines en el Mundial d'aquesta modalitat. Varen competir amb més de 20 equips de diferents països i res, varen guanyar perquè senzillament són les que més emocionaren al públic i als membres del jurat. L'esdeveniment va tenir lloc a Madrid aquest passat cap de setmana. 
Vaig ser testimoni de les primeres passes que la Ruth va fer per composar la representació que varen fer-hi. En qüestió de dies la Ruth va anar cosint una coreografia que va acabar sent molt impactant i contundent. Avui he anat al Gym i han posat per aquesta fotografia. Són excepcionals i els resultats equivalen a l'esforç i la il·lusió que hi han posat. El premi és més que merescut, i res, aquí les teniu.

Set anys del Ruth Vela

El Ruth Vela Gym fa set anys. Ja estan consolidades a la seva nova ubicació. Tenen bona clientela i cada dia millor. No és tampoc casualitat, tant la Ruth com l'Esther treballen molt cada dia, tirar endavant un negoci avui dia no és tant fàcil i, ho fan de manera brillant, amb gran professionalitat i entrega. El dia 15 de juny farà set anys que estan en marxa i a més amb grans èxits internacionals. La mateix Ruth sovint està convidada a l'estranger per participar en jornades demostratives de Kangoo. Que jo recordi en pocs mesos ha estat a Itàlia, Rússia, Ucraïna, Alemanya, Irlanda i no sé on més, té agenda per unes quantes sortides europees més. És el resultat de l'esforç. Aquestes bones amigues fan els primers set anys i jo m'ho miro amb gran entusiasme. Per molts anys.

La Ruth a la Patagònia

La Ruth Vela i la seva tropa són els campions del Món de Kangoo i durant l'any 18 porta un grapat de viatges per tota Europa per fer demostracions i gaudir de l'espectacle que suposa veure-la com la balla amb això del Kangoo. Ara des de fa uns dies la Ruth està a la Patagonia, concretament a Comodoro Rivadavia i serà la protagonista d'unes jornades que s'anomenen Salta Patagonia. S'ho passaran la mar de bé i descobriran a una fantàstica Ruth en acció. Quan torni els espera Milà, on hauran de revalidar el títol de campiones mundials. Segurament no serà fàcil, més que tot perquè la competència és forta, però segur que triomfaran. De moment la tenim ballant gairebé al Pol Sud; allà és primevera i enguany més que mai.